Ungdommen nu til dags

1

Med denne overskrift, så forventer du sikkert et mavesurt indlæg fra en gammel grå mand, der beklager sig over hvordan unge i dag er nogle værre lømler. Næe da jeg var ung, der var der helt andre tider…

Lev livet

I dag gælder samme regel, som i gamle dage, nemlig lev livet.
Det er naturligvis ikke alle drømme, som man kan opfylde, men derfor er det jo stadig tilladt at drømme 🙂

Mange unge og for den sags skyld også lidt ældre (specielt mænd) drømmer om at få en super fed bil. Det er helt fint at drømme, og savner du lidt inspiration til dine drømme, så se denne side med bilnyheder. Her finder du masser af fede biler, og der er også masser af tests.

Selvom du måske kun har råd til en gammel brugt bil, så skal du alligevel have taget dig et kørekort. Brug dette link, hvis du vil finde de bedste steder at gøre dette. Vil du hellere køre motorcykel, så se denne side med Mc kørekort.

Nyt look

Er der penge tilbage, efter at have taget dit kørekort, så var det måske noget med en piercing? Disse smykker til både mænd og kvinder findes i alle prisklasser, så mon ikke at du har råd, selv efter at have betalt for dit nye kørekort. Jeg har fundet en piercing webshop, som er super fed, og som har flotte smykker.

Nu vi er ved moden, så var det måske også en ide med et par nye solbriller. Der findes et hav af muligheder, når man skal vælge solbriller. Prismæssigt findes solbriller fra omkring 50 kr. og op til mange tusinde kroner. Men selvom nogle solbriller koster rigtig mange penge, så er det faktisk muligt at finde kvalitets solbriller til ret billige penge. Se f.eks. disse super fede Giorgio Armani solbriller. Det fås ikke meget mere eksklusivt end dette, men du får faktisk et par for kun 90 euro. Klik dig selv videre, hvis du ikke tror mig, eller hvis du ikke kan lade tilbuddet ligge. For det er da billigt 🙂

Det var mit sure opstød over ungdommen nu til dags. Håber ikke at I blev skræmte.

1 Comment
  1. Personlig Stil says

    Ja – vi gik med halm i træskoene på vej til skolen som lå 16 km væk – snøft 🙂
    Tiderne er skiftet og ungdommen identificerer sig mere med smykker og anden kropsudsmykning. Klart når tidligere tider bød på identitet igennem arbejde og sport m.v – men der er jo ingen arbejde til de unge og ægte social samvær er desværre også ved at være en historie der kan snart kan fortælles om til børnebørnene !!

Leave A Reply

Your email address will not be published.