Smuk Brugskunst & Lækker Belysning

2

Rigtig mange søgninger i Danmark indeholder ordet brugskunst eller lamper / online.

Brugskunst OnlineDer er altså et synligt tegn på at der er stor efterspørgsel på disse produkter. Problemet ifølge mig er bare, at der oftest landes på sider med de samme varer og kun med prisen til forskel. Det er der altså ikke meget inspiration i for mit vedkommende. Jeg køber ikke lamper for lampens skyld – næ, det er for at tilfredsstille mit eget behov for lækkert lys 🙂

Netop disse ting er en meget vigtig og elementær del af vores boligindretning. Dekoration og lampedesign tager meget af vores tid og kan vi få det til at matche vores inderste ønsker og billeder, er det lig med god og sund trivsel i hjemmet.

Når jeg skal købe lamper online er det med en bagtanke i at finde unikke og håndlavede lamper, der ikke skal udskiftes mere i min tid. Jeg vil have en oplevelse når jeg tænder min belysning. I de forskellige rum i min bolig, er der forskellig stemning. Nogle med ekstrem & dæmpet hyggebelysning og andre monteret med smukke fyldige farver. Jeg kan på den måde efterkomme hvad jeg har behov for den pågældende dag. Ligeså min familie, som jeg ser bruge denne form for energipåfyldning flittigt. Det er helt utrolig hvad det kan gøre ved én at surfe i  rundt i sit eget hjem og indtage forskelligt lys.

Tiffany Lamper

Vores lamper er ligeså meget en form for brugskunst som alt andet “nips” vi omgiver os med. Iøvrigt også den form for elementær interiør der har en livgivende faktor – nemlig LYSET. Derfor mener jeg vi skylder os selv at finde den belysning som vi trives med. Det er ikke nødvendigvis masseproducerede kridhvide designerlamper der koster en månedsløn. Disse lamper har ofte ikke det der ligner sjæl. Det har derimod f.eks Tiffany lamper, som er håndlavede kunstværker til overkommelig pris. (herover)

Ligeså gælder det vores boligdekoration, vægpynt m.m – Flot brugskunst med et strejf af nostalgi og romantik, der med mellemrum får os til at glemme hverdagens trivialiteter og flygte ind i indre fantasi og drømme os tilbage til en verden der var til at overskue.

BrugskunstNyd livet og glæd dig over at du købte det du inderst inde ønskede dig 🙂

Brug nettet til at finde inspiration til lækre produkter du kan identificere dig med, uanset hvad andre syntes. Livet er for kort til impulskøb !!

2 Comments
  1. piercing says

    Det er nogle rigtig flotte lamper du viser. De steder hvor der bruges pærer og hvor pæren er skjult, så kunne man overveje nogle af disse LED spots. Der er ikke meget kunst over dem, men de er rigtig gode ved miljøet, og det er vigtigt at tænke på.

  2. Er du vild med at indrette din bolig eller lejlighed, så kan du finde det sidste nye indenfor bolig indretning, møbler, plakater og sågar smykker. Du finder det hele på Vendelbo Design, der helt sikkert er et besøg værd for de fleste.

Leave A Reply

Your email address will not be published.