Inspiration til start af din nye hjemmeside

Går du med et ønske om at starte din egen hjemmeside, er det bare med at springe ud i det. I starten vil du formentlig opleve en masse problemer. Hvordan hoster man en hjemmeside, hvor skal man hoste den, hvad er wordpress for noget og så videre. Det er ikke noget jeg vil komme ind på i denne artikel. Her vil jeg give dig ideer til hvad du kan lave på nettet!

Start en konkurrenceside

Hvis du har for øje at tjene penge fra dag et, kunne det være i ide at starte en hjemmeside med konkurrencer. Du kan starte i småtteriafdelingen med overskrifter som “Vind bamse”, “Vind DVD” osv. Senere kan du bevæge dig ud i de mere spændende konkurrencer som “Vind bil” eller hvad du nu kan finde på.

Det er selvfølgelig ikke dig selv der skal stille bilen til rådighed. Du fortæller bare dine læsere hvilken konkurrence de skal tilmelde sig, og på den måde henviser du altså dine læsere til at deltage i en konkurrence.

Den nemme løsning – start en blog

Er du helt ny på nettet, kan du starte en blog. Skriv om noget der interesserer dig og som du ved meget om. Du skal sørge for at skrive noget som andre gider at læse, med mindre du kun skriver for at hygge dig og egentlig er ligeglad med hvad andre skriver. Sådan er det sjældent. Man vil gerne have feedback.

Du kan eksempelvis skrive om hvor man finder radioer, eller hvordan man opbygger en togbane. Ved du meget om radioer, er det smart at skrive om netop radioer. Ved du derimod en masse om modeltog og ikke radioer, skal du selvfølgelig vælg den anden kategori. Det går meget ud på at vælge det du interesserer dig for og det du ved noget om. To ting der i øvrigt ofte hænger sammen.

På din blog kunne du også lave anmeldelser af programmer. Det kunne være gratis virusprogrammer, eller måske styresystemer. Igen afhænger det meget af hvad du interesserer dig for!

Hvis du overvejer at teste forskellige ting som eksempelvis radioer eller gratis virusprogrammer, kan det være en god ide at have kontakt til nogle inden for de forskellige genre. I starten er det de færreste der vil give dig en radiosom du kan teste. Men får du mange besøg, kan du nemt få de forskellige butikker til at hjælpe dig.

Held og lykke med dine nye internetprojekter!