Asfaltarmering redder vejnettet

Antallet af bilister er stigende, der kommer flere køretøjer på vejene og det tager hårdt på vejnettet nationalt og globalt. Udefrakommende faktorer såsom en stigende gns temperatur truger også asfaltvejene. Asfaltarmering er en miljøvenlig løsning til at reparere slidte veje med huller, revner og sprækker. 

SP Reinforcement tilbyder asfaltarmering i Danmark og i udlandet. Asfaltarmering består af et net af kulfiber og glasfiber, som forlænger levetiden på asfalten på en bæredygtig måde. Et asfalt forstærkningssæt skal forebygge revnedannelse, styrke og øge den generelle bæreevne. Den øgede bæreevne kommer sig af at forbindingen mellem den gamle og nye asfalt har en stærk vedhæftningskraft. Det er altafgørende for kvaliteten af forstærkningen. 

Teknologien som ligger bag det stærke vedhæftningsmateriale af glasfiber og kulfiber, som er testet gennem mange års erfaring i praksis, og anvendt i mange lande med skiftende vejrperioder og varmeforskelle. Her er testet til det maksimale, som sikrer kvaliteten i det udbudte materiale. 

Glasasfalten fra S&P Reinforcement kan nemt og enkelt fræses, så asfalt og fiber kan bruges til genbrugsasfalt og dermed sikres bæredygtigheden og man har en cirkulær økonomi kørende. Det er en verden der fungerer. Der vil med tiden være brug for flere veje grundet at menneskemængden øges år for år. Bilisterne bliver flere og flere, som er med til at lægge pres på asfalten verden over.