Hejs.dk – Få styr på dit byggeprojekt

Hos Hejs.dk er vi eksperter når det kommer til alt indenfor hejs. Vi sørger for at vores kunder kommer godt og effektivt i mål med deres projekt. Det betyder at hvis du vælger os som samarbejdspartner sørger vi for at der ikke er problemer med udstyret.

Materialehejs, nok den mest hyppige type hejs afhængig af branchen. Når vi skal hjælpe vores kunder med materialehejs, så sørger vi for at stille udstyr til rådighed, som kan hejse en nyttelast fra 300kg til et hejs, som kan løfte 3,7 ton. Det essentielle for os, er at vi ved at kunders behov ikke er ens, så derfor skal vi kunne give kunden et stykke udstyr, som de kan regne med og samtidigt opfylde alle deres behov.

Materialehejs er typisk brugt i byggebranchen, da byggemateriale skal hejses op på en nybygget etage for at foretage udbygninger. Vi kender byggebranchen godt og vi ved at udstyr der volder problemer kan udsætte hele projektets lancering. Derfor tilbyder vi fuld service på alt vores hejseudstyr. Hvis uheldet skulle være ude og I står med en maskine fra Hejs.dk med komplet driftstop, så bestræber vi os efter at være ude hos jer samme dag og helst indenfor et par timer.

Materialehejs er ikke den eneste type hejs vi tilbyder, vi har også personhejs, transportplatforme, wirehejs og stigehejs. Disse typer hejs er igen branche fokuseret, så om det er i byggebranchen eller vinduespolering, så kan vi hjælpe dig.

Personhejs kan blive brugt på byggepladser, men også blive brugt til dagligt facadearbejde. Det vigtigste for os er at alle parter er sikre, derfor er vi godt uddannet til at kunne opsætte både hejs og kran. Mens i lejer vores personhejs, så står vi selvfølgelig for alt service, vedligeholdelse og reparation, som gør det let for vores kunder at kunne fokuserer på det der er vigtigst, byggeprojektet.