Skal du have ny gaffeltruck?

0

Der findes mange forskellige modeller af gaffeltrucks på markedet. Det kan være en jungle at navigere rundt i, derfor er det vigtigt at finde en leverandør, som har mulighed for at rådgive dig om, hvilken gaffeltruck som vil passe til netop din opgave.

En gaffeltruck har til formål at løfte tunge ting. Det er vigtigt når man skal vælge en gaffeltruck at de er fremstillet med vedligeholdelsesfrie bremser, så de altid er driftssikre. Derudover er det essentielt at gaffeltruckene har en god vægtfordeling, således at der er mulighed for at køre med meget tunge læs, uden at stabiliteten bliver udfordret. De mest stabile gaffeltrucks er lavet af primært metal, så ingen af delene knækker eller giver efter af en tung vægt.

De mest udbredte modeller af gaffeltrucks kører enten på el, gas eller diesel.

Hvilken gaffeltruck skal man vælge?

Som tidligere nævnt er de mest udbredte modeller drevet af forskellige brændstoffer.

El trucks er den mest fornuftige løsning, hvis du tænker økonomisk. Den koster i gennemsnit det halve om året i driftsudgifter i forhold til en normal motortruck eller gaffeltruck. En el truck lades op gennem et strømkabel. Når den er fuldt opladet, kan du bruge den en hel arbejdsdag.

En gastruck er oftest fremstillet med nogle af markedets absolut bedste komponenter, det kunne være vedligeholdelsesfrie skivebremser, som er oliekølede, som gør dem meget holdbare. Gasmotoren som er monteret på trucken, er støjsvage og vibrationssvage. Ydermere har de et elektronisk gasanlæg, som sikrer et lavt brændstofforbrug. De mest fremtrædende fordele er: En høj ydeevne, øget trækkraft og har mange hestekræfter.

En dieseltruck er fremstillet med en dieselmotor. Den mest fremtrædende dieselmotor på markedet har en funktion, som renser udstødningen efterhånden, som den bliver brugt. Derudover kan en dieseltruck optimere din arbejdseffektivitet, fordi der ikke er nogen driftstop, hvilket gør det muligt at køre den hele tiden. De mest almindelige fordele er: Motoren har en høj ydeevne, trækkraften for motoren er øget og trucken har mange hestekræfter.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken gaffeltruck, som passer bedst til dine arbejdsopgaver, anbefales det at søge rådgivning, hos en gaffeltruck leverandør.

Hvordan vælger man den rette palleløfter?

Når du skal vælge en palleløfter, skal du sikre dig, at den kan klare en række meget tunge opgaver. Derfor er det vigtigt at palleløfteren er lavet af 100 procent jern eller metal, således er du sikret mod at der ikke sker noget, hvis palleløfteren bliver udsat for meget tunge løfteopgaver. Kvaliteten af palleløfteren skal være dokumenteret til at kunne blive brugt i et hårdt arbejdsmiljø. Derfor skal den palleløfter, som du ender med at vælge være fremstillet med hjul og mekanikker, som kan klare hård behandling, og så du er sikret mod at der opstår problemer med defekter, når der skal køres med værdifulde tunge læs.

Leave A Reply

Your email address will not be published.