Få vasket din bil hos dig selv med Steamrex

0

Steamrex er et firma som kommer ud til din bolig og vasker din bil, men du kan også få den vasket hos dem. Steamrex er blevet ekstremt populære da det gør hverdagen nemmere. En bilvask er mere end bare at sprøjte vand på bilen, det kræver nemlig håndværk. Hos Steamrex er det vores passion at sørge for du har en helt ren bil, som bare ser skinnende ud. Vi laver voksbehandling som gør din bil ny som aldrig før. Vi kommer til lige hvor det passer dig, og vi bruger sparevand så du undgår at spilde over 100 liter vand. Vi har haft over 25000 glade kunder, som alle har fået en bil helt som ny. Vi kan gøre det i alle hverdage fra 7-19.

Vi rengør både inde og ude af bilen

Når vi rengør inde så starter vi med at gøre hele kabinen rent. Derefter sørger vi for grundigt at banke dine måtter, støvsuge dem og til sidst steame dem, så de føles som nye. Derefter steamer vi din himmel, paneler og vinyl. Så steamer vi dine for og bagsæder og giver samtidig karme og dørfalse en tur. Så desinficerer vi dit interiør og giver din kabine en lugtnedbryder for at undgå lugt. Til sidst renser vi dine ruder på indersiden og giver et afsluttende finish med et håndklæde på hele indersiden af bilen.

Udenpå bilen der starter vi med at fjerne sand og snavs fra bilen. Så steamer og renser vi hele bilen inklusiv bundlister, vinduer og fælge. Så giver vi hele overfladen et finishing touch med et blødt håndklæde. Dette får bilen til at skinne, som du aldrig har set den før. Det bedste ved det hele er at man slet ikke engang behøver at gøre noget selv. Man skal blot bestille inde på hjemmesiden som tager 2 minutter. Oveni det bruger vi maksimalt 5 liter vand på en vask, så det er ekstremt godt for miljøet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.