Virker en ny hjemmeside uoverskuelig for dig?

En ny hjemmeside kan godt virke utrolig uoverskuelig for mange og især for folk der slet ikke har noget som helst teknisk snilde. Det giver dog rigtig meget mening at være digitalt til stede, også selvom du er en fysisk butik. Her kan du have en masse information omkring din fysiske butik såsom åbningstider, kollektioner, tilbud og meget andet.

Måske sidder du lige nu og overvejer en hjemmeside eller en ny til din virksomhed, men det er fuldstændig uoverskueligt med alle de bureauer. Men hvilket bureau skal du så gå med og hvilket system har du brug for? Magento? Joomla? Drupal? WordPress? eller måske noget helt femte? Ja, det er ikke helt nemt, men hos Aveo får du rent faktisk en utrolig god hjemmeside pris og et professionelt udtryk i det populære WordPress. Her kan du få løftet din digitale tilstedeværelse uden at blive ruineret i processen.

Hvad er prisen på sådan en hjemmeside så?

Prisen for en hjemmeside variere selvfølgelig helt af, hvad du skal bruge den til og hvor mange funktioner der skal være. Samtidig afhænger det også af, hvilket webbureau du vælger (eller for den sags skyld en freelancer). Det afhænger selvfølgelig også meget af, hvilket CMS du vælger og hvor custom kodet det skal være. Tag et snak med det webbureau du finder og afgræns dine behov. Det kan i hvert fald betale sig at shoppe lidt rundt inden du vælger – Og husk for guds skyld altid at læse det med småt, for der er mange der kan finde på at binde dig til flere år, uden du reelt set selv ejer din nye hjemmeside.