Boligmarkedet har ikke fået corona!

Hos RealMæglerne Charlottenlund og RealMæglerne Hellerup har de ikke mærket corona som i mange andre brancher. Faktisk tværtimod. Lejligheds og hus salgende er fløjet afsted. I skrivende stund er det et super tidspunkt at sætte lejligheder til salg på, da udbudet er ekstremt lavt og efterspørgslen er meget høj i følge mange boligportaler. Det betyder høje boligpriser, hvilket selvfølgelig kommer sælgerne til gode.

Det betyder også, at der er hård konkurrence hos de forskellige ejendomsmæglere. Kampen for at få en lejlighed er hård, når udbudet er lavt. Tilgengæld er der gode chancer for et rigtig godt salg.

Selvom corona har været hård for mange brancher, så har den været god for andre. Især boligbranchen. Dette gælder også for håndværkere, hvor 3 byggetilbud har oplevet længere svartider fra deres håndværkere og i det hele taget større efterspørgsel. Men alt i alt, så giver det jo mening. Bolig salget stiger og efterfølgende bliver håndværkerene mere efterspurgt.