Tapas som take away i Risskov

Risskovost.dk åbnede dørerne første gang i august 2014. Vores beliggenhed er Ellebjergvej 2, 8240 Risskov.

Risskovost.dk Udvalg består af Tapas, Gourmetanretning og gourmetfrysepizza.

Tapas består af Minimum 5 oste, 6 slags charcuteri/kød med surt, Oliven, Syltede rødløg, Basilikumpesto, Nødder i honning/kompot og Krydret aioli

Vores lækre gourmetanretning er bestående af 5 eksklusive oste, 3 slags charcuteri med surt, 3 slags luksus charcuteri i form af trøffel etc, gourmet oliven, syltede rødløg, basilikumpesto, nødder i honning/kompot, krydret aioli og trøffelmayo.

Alle vores lækre gourmetfrysepizza laves på sprød italiensk bund med tomatsauce, vesterhavsost, bøffelmozarella og forårsløg • Samme høje kvalitet som resten af vores sortiment! ca. 8 minutter i ovn, ved 250 grader

Sidst men ikke mindst har vi vores spændende osteanretning. Her kommer man igennem en smagsoplevelse du sent vil glemme. Vores anretning består af Minimum 4 oste, 3 slags charcuteri med surt, Oliven, Syltede rødløg, Nødder i honning/kompot. Herudover kan du købe brød, cheesekade med jordbær og cheesecake med brombær til.

Risskov.dk historie starter med mit første møde med osten for 8 år siden. Nogle gange i livet slår tilfældigheden bene væk på dig. Det må man sige osten gjorde med mig. Kærlighed ved første blik. Her åbnede sig en verden for mig jeg sent vil glemme. Jeg har altid haft en drøm om at være selvstændig, så valgte jeg at slå 2 fluer med et smæk. Min kærlighed for ost og selvstændig erhvervsdrivende.

Hvad er så ost for mig? – Ost for mig er historie og et utal af smagsoplevelser der aldrig er ens. Oplevelsen af ost ændrer sig fra gang til gang, selvom det er nøjagtig den samme ost. Mange kender desværre ikke til de mange forskellige smagsoplevelser og historier der gemmer sig i en ost. Dette tænkte jeg var synd. -Derfor opstod Risskovost.dk. En butik, hvor der er fokus på smag og oplevelser. Du vil komme ind i en verden, bestående af enestående oplevelser. Hvor der er stor kærlighed for ost.

Sidst men ikke mindst vil jeg påpege, at ingen oste er de samme. Kom forbi og få en oplevelse du sent vil glemme.

Vores åbningstider er følgende:

Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.30

Fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 9.00 – 13.00

Søndag: lukket

Mvh Risskovost.dk