Sådan finder du det rette ophold med spa og wellness

Er du på udkig efter et topklasse spa- og wellnessophold? Så er du landet på den helt rigtige side. I det følgende kan du nemlig lære nogle af de bedste tips når det kommer til at vælge det rette spahotel.

Skab overblik over spahoteller

For at finde det rette spa- og wellnessophold, så er det en god idé først at danne sig et overblik over hvilke muligheder der er. Her bør du grundigt overveje hvilke krav og ønsker du har til dit ophold.

Når du søger markedet for spaophold er det en fordel, at stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Skal det være et spaophold med overnatning, eller er en spadag nok?
  • Hvilke krav har jeg til spafaciliteterne?
  • Skal det være muligt at få behandlinger?
  • Hvad må opholdet maksimalt koste?
  • Hvor meget transport må der være?

Umiddelbart kan det virke som rigtig mange ting at holde styr på når du skal finde det rette spasted. Men ved at bruge en spaopholdsguide, så kan du hurtigt finde frem til de bedste spaophold på markedet. I guides som denne er det nemlig ofte kun de bedste spahoteller, der er inkluderet – og det er derfor et rigtig godt redskab til at danne overblik over mulighederne med.

Tjek billeder på Instagram

På spastedernes egne hjemmesider finder du ofte en række flotte og sælgende billeder af de forskellige faciliteter. Men billeder kan meget vel snyde, og det kan derfor være en rigtig god idé selv at lave lidt research om hvordan stedet egentlig ser ud før du tager afsted.

Så når du har fundet en håndfuld spahoteller, som du synes kunne være interessante, så besøg eventuelt Instagram og søg på de enkelte spasteders hashtags. Her vil du ofte kunne finde mere retvisende billeder af hvordan faciliteterne er.

Ved først at tjekke billeder på Instagram, så sikrer du dig, at du ikke kommer til at stå i en situation, hvor spafaciliteterne ikke lever op til forventningerne.

Sammenlign priser og pakker

Du har nu måske fundet frem til et spahotel, som du gerne vil besøge. Men før du blot trykker køb, så bør du se dig om for både priser og pakker. Til de enkelte spasteder findes der nemlig ofte en række forskellige pakker som du kan vælge imellem – her kan der både være mad og spabehandlinger inkluderet.

Det er heller ikke kun spastederne selv som udbyder de forskellige spapakker. Derfor kan det være en god idé også at tjekke priser hos sekundære forhandlere som eksempelvis DuGlemmerDetAldrig eller GoDream.

Vær her også opmærksom på, at man hotelbookingsider også tilbyder, at du kan booke et ophold via deres side. Her er det dog ikke altid, at der er adgang til spaafdelingen.