Miljøvirkningen af ​udendørs møbler – hvad er den bedste løsning på sigt?

0

Når du designer og fremstiller gademøbler og andre tilknyttede produkter, er der en række faktorer, der skal tages i betragtning.

Først og fremmest vil alle møblerne naturligvis blive mere eller mindre konstant udsat for elementerne, hvilket betyder, at de skal bygges til at modstå både ekstreme temperaturer i varmt vejr og ekstreme forhold for koldt vejr – for ikke at nævne hyppigt regn.

Dertil kommer, at mange møbler, især sæder, bænke og skraldespande, skal modstå gentagen brug hver eneste dag, så de skal bygges således, at de kan holde til næsten alt.

For at imødekomme disse krav skal hvert produkt der fremstills leve op til høje kvalitetsstandarder.

Men for at imødekomme en solid indtjening skal virksomheder naturligvis finde en måde at masseproducere for at spare på fremstillingsprocessen. Dette betyder desværre, at disse fremstillingsprocesser kan have en potentiel negativ indvirkning på miljøet.

De fleste virksomheder leder heldigvis konstant efter måder, hvorpå de kan reducere deres emissioner og tackle deres brug af ressourcer.

Genanvendt møbler af plast – en bæredygtig løsning?

Det er vigtigt at forstå hvorfor det er af afgørende betydning, at virksomheder skærer deres kulstofemissioner over på tværs af deres produktionslinje – fra udvinding af råmaterialer til den endelige bortskaffelse af affald.

Naturligvis er en ideel løsning at undersøge metoder, hvorpå man som virksomhed kan reducere og genbruge og genanvende gennem vores produktionsprocessen. En af de virksomheder, der over de sidste par år har gjort nogle betydelige fremskridt på denne front, er InGarden.

De producerer på egen fabrik en række borde bænkesæt af genanvendt plast, og den plast, de bruger, er ikke kun god for miljøet, det er også vejrbestandigt; og da den aldrig korroderer, splinterer eller falmer i solen, er den næsten vedligeholdelsesfri.

Genanvendt plast er uden tvivl en bæredygtig langsigtet mulighed – set ift. både træ og metal.

Genanvendte gademøbler af plast er ikke kun bedre for miljøet. Det er generelt bedre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.