Blå Kors Kræmmermarked

Hvis du er opmærksom på miljøet og genanvendelse, gør du klogt i at besøge Blå kors indendørs loppemarked i Horsens. Det er en sammentømret og professionel organisation, der tilbyder loppefund til små penge.

I Horsens er der bygget et kæmpe indendørs kræmmermarked, hvor du har mulighed for at støtte op omkring udsatte danskere, der lider under misbrugsforhold. De skal ikke lades i stikken, og vi kan styrke samfundet ved at hjælpe bare en smule, ved at købe brugt materiel eller tøj.

Med en fælles indsats styrker vi miljøet og hjælper hinanden i samfundet.

Jeg kan klart anbefale loppemarkedet i Horsens, hvis du er på udkig efter et kæmpe loppemarked med diverse brugte genstande. Du kan læse mere ved at besøge Blå Kors hjemmeside. Her kan du finde information omkring organisationen.