Det danske virksomhedsregister er åbnet igen

Det danske virksomhedsregister som vi alle kender er nu igen åbnet for offentligheden (Nej det er ikke virk.dk). Det er Virksomhedregistreret Danmark’s mest besøgte og mest informative virksomhedsdatabase.

Alle danske virksomheder står registreret i virksomhedsregisteret og uanset om du ønsker at finde oplysninger på en murer i københavn, tømrermester, vvs, elektriker, advokat, træner, nemme opskrifter, coach, produktion, rengøring, cannabisolie, tandlæger eller anden type virksomhed.

Så er informationen til at finde inde på www.virksomhedsregisteret.dk

I 2020, har virksomhedsregisteret indført en ny kvalificering til danske virksomheder, hvor det er muligt at blive certificeret fra virksomhedsregisteret med sin virksomhed.

Du kan læse mere om det hele på hjemmesiden Det danske virksomhedsregister.