Herlev byggeri går digitalt i søgen på de bedste lejere

0

Boligbyggeriet “Den Grønne Fatning” udviklet af ELF Development satser endnu mere på gode brugeroplevelser for at tiltrække Herlevs bedste lejere. Dette sker gennem den nye online platform Propstep, som er de første på europæisk jord, der gennemfører boligudlejninger digitalt.

Det lokale Herlev-projekt “Den Grønne Fatning” er first-mover på en ny og mere digital form, hvorpå du kan leje deres boliger. ELF Development, som står bag byggeriet, vil møde lejerne i øjenhøjde og skabe de bedste rammer for en god lejeperiode og dér kommer den nye danske platform Propstep ind i billedet. De faciliterer nu udlejningen af boligerne i projektet digitalt, hvilket betyder, at du i princippet kan leje din nye bolig hjemme fra sofaen.

Der er mange der søger lejebolig Herlev, men udbuddet af boliger er ligeledes stigende. Det er derfor endnu vigtigere end tidligere at differentiere sig, både byggemæssigt, arkitektonisk og ikke mindst måden man udlejer boligerne på.

Lejere forlanger mere convenience og transparens og bygherrerne ønsker solide lejere i projekterne. Derfor har ELF Development indgået samarbejde med det nytænkende koncept for netop at gøre udlejningerne i Herlev projektet bedre.

“Det er ny tilgang til markedet og en trend som vil være fremtiden for boligudlejninger,” udtaler Rasmus Brohl Co-founder hos Propstep. Han fortsætter, “de ‘gamle’ måder at tiltrække lejere og ikke mindst behandle henvendelser, kontrakter og betalinger på, har længe haft brug for en opdatering og det er lige præcis det vi gør med platformen, hvor du både kan finde dit kommende hjem og leje det i et og samme flow, når det passer dig som lejer.”

Trods fuld digitalisering vil der stadig være mulighed for at få en individuel fremvisning i boligerne og supporten hos Propstep sidder klar til at hjælpe både online og pr. telefon.

Se projektet og lej en bolig på Den Grønne Fatning

Leave A Reply

Your email address will not be published.