STUDENTERKØRSEL 2020

Skal din klasse køre med Dansk studenterkørsel i 2020?

Er I klar til jeres livs fest? Så se at få booket hos Dansk Studenterkørsel!

Hos os gør vi nemlig alt hvad vi kan, for at skabe de optimale rammer for den perfekte studenterkørsel til jer.

Derfor lytter vi konstant til de mange studenter der hvert år vælger at køre med os. Vi vedligeholder og optimerer løbende vores vognpark. Og så tænker vi kreativt og ud af boksen ift. nye tiltag – alt sammen for at kunne give jer markedets mest suveræne oplevelse, når vi snakker studenterkørsel.

Vi tager jer i hånden fra første kontakt med vores kundeservice, til sidste kram efter aflæsning fra vores professionelle chauffører.

Kun på den måde kan vi være i stand til at levere dig og din klasse et produkt og en service i absolut topklasse! Så hop om bord i én af vores mange vogne – vi glæder os til at give dig og din klasse en tur I aldrig glemmer!