Sådan opbygger du den perfekte garderobe

Det kan for mange være rigtig svært, at finde ud af hvad man skal tage på, inden man går ud af døren. Man ender ofte med at skifte outfit en del gange, hvilket kan være en frustrerende situation. Mange kvinder køber derfor ofte nyt tøj, når de skal til arrangementer, og ender med en masse tøj i skabet, der aldrig bliver brugt. Der er dog heldigvis en vej ud af dette dilemma, ved at planlægge sine køb og grave dybere ned i, hvad man rent faktisk kan lide at have på, og på den måde skabe den perfekte garderobe.  Du får i denne guide gode råd til, hvordan du starter processen med at opbygge din perfekte garderobe, og ikke mindst hvordan du når i mål med drømmegarderoben. 

Gør dit outfit personligt med smykker

Smykker er geniale, når du skal skabe den perfekte garderobe, fordi de formår at gøre et simpelt outfit lidt mere spændende. Et eksempel kunne være den hvide t-shirt, som mange måske synes er lidt kedelig til hverdag. Her kan den hvide t-shirt gøres mere spændende, ved at tilføje en rigtig fin halskæde. Smykker er også med til at forme din personlige stil, så du ikke ligner alle andre. En tommelfingerregel er, at gå efter små og enkle smykker, hvis dit outfit er mere neutralt, og større smykker, når du har et farverigt outfit på. Dernæst skal du tage stilling til, om du skal vælge guld eller sølvsmykker. Måske har du allerede en præference, men hvis du er i tvivl om, hvad der klæder dig bedst, kan du tjekke farven på dine årer ved dit håndled. Hvis din åre har et blåligt skær, betyder det at du har en kold hudtone, og du vil højst sandsynlig gå efter sølvsmykker. Hvis din åre syner grønlig, så har du en varm hudtone, og her er det oplagt at gå efter guldsmykker. Du kan købe flotte smykker til kvinder hos Chros, der har et stort og flot udvalg af både sølv og guldsmykker – og skab dit personlige look. 

Kvalitet og funktionalitet 

Hemmeligheden bag enhver perfekt garderobe, er at gå efter tøj af høj kvalitet. Tøj af høj kvalitet holder meget længere, end hvis du køber tøj hos highstreet butikkerne, der kun holder en enkelt sæson. Fordelen ved kvalitet er at det i sidste ende er billigere, da du kan bruge tøjet i mange sæsoner. Èn perfekt sweater er altid bedre end fem uperfekte. Find derefter ud af, hvad du elsker at have på, og lav en plan for, hvad du skal købe. Pinterest er et genialt redskab til, at få inspiration til garderoben. Her kan du bedre visualiserer, hvordan din garderobe skal se ud, ved at gemme billeder til din inspirationsmappe. Når du opbygger din drømmegarderobe, så sørg for at det tøj du køber, skal kunne matche på kryds og tværs. Det giver dig mulighed for at skabe flere outfits, og du kan for alvor sige farvel til tøjkriserne.