Nu kan du leje din nye bolig digitalt

0

Propstep er en ny boligplatform, hvor man kan leje en nybygget bolig fra professionelle udlejere i et digitaliseret flow. Det er gratis og giver samtidig tryghed og convenience, som man kender det fra Airbnb og lignende digitale services.

Nu kan du leje din bolig på Propstep direkte fra en lang række af landets største bygherrer og developere, som eksempelvis de største danske pensionskasser. Platformen er en videreudvikling af Nybygget.dk, som var det tidligere navn, hvor man for første gang kunne få et samlet overblik over danske nybyggerier med boliger. På under halvandet år har over 22.000 brugere registreret sig som aktivt boligsøgende på platformen.

Propstep Co-founder Troels Feodor Nielsen udtaler: “Vi er hverken endnu en boligportal eller en ny ejendomsmægler, men en platform, som via intelligente løsninger skaber bedre oplevelser for landets lejere.”

“Propstep giver overblik over boligprojekter både til salg og leje. Det nye er, at du kan leje din bolig direkte på platformen, hvor både dialog, kontrakter og deponeringer er digitaliseret for at skabe den optimale brugeroplevelse, som man kender det fra eksempelvis Airbnb. Vi ser, at lejere på diverse portaler bliver bondefanget til at betale hundredevis af kroner i abonnement for overhovedet at kunne kontakte en udlejer. Propstep vil derimod altid være gratis for slutbrugere,” fortsætter Troels Feodor Nielsen.

Propstep gør således op med et broget lejemarked, hvor man skal betale dyre abonnementer for at kunne kontakte en udlejer, eller bliver mødt af standardsvar fra ejendomsmæglere. Typisk for branchen er, at lejere bliver bedt om at møde op til åbent hus søndag kl 13 og stå i kø for at komme i betragtning til en bolig.

“Vi spurgte 18.500 lejere tidligere i år om deres oplevelse med at leje en ny bolig og vi var faktisk overraskede over at hele 90,7% var utilfredse med dele af processen. De ønsker et gennemsigtigt forløb, når det passer ind i deres travle hverdag,” udtaler Rasmus Brohl, Co-founder.

Læs mere på https://propstep.com/da/

Leave A Reply

Your email address will not be published.