Regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomhed der virker!

I vores digitale tidsalder ser vi, at flere og flere stillinger bliver overtaget af automatisering og maskinisering. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis vi når derhen, at vi ikke kan få en personlig betjening i vores dagvarebutik, men der er altså også masser af fordele ved digitaliseringen, der kan hjælpe på vores selvstændighed – ganske enkelt fordi ting bliver nemmere og mere tilgængelige. Firmaet Billy.dk har fornyelig givet deres bud på et regnskabsprogram til din enkeltmandsvirksomhed, og her hos gratisnyheder.dk har vi testet programmet, og vi er positivt overraskede.

Spar din bogholder væk – Regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomhed
Det første der slog os, var regnskabsprogrammets intuitive overskuelighed. Interfacet er ganske enkelt lavet på en måde, der er til at begribe. Her får du et let overblik over dine fremtidige faktureringer og dit momsregnskab. De fleste enkeltmandsvirksomheder bruger i dag en revisor eller en bogholder, som gennemgår regnskabet. Alt efter omfanget af din forretning, kan du i dag spare din funktion væk og samtidig få et let overblik over din forretningsøkonomi. Hvem ønsker ikke at være sin egen bogholder? Hvis det ikke tager tid, er der kun gylden frugt at hente, da det også giver en ro at have eget overblik over forretningen.

Vi har bedt et par selvstændige prøve programmet
Vi har præsenteret Billys regnskabsprogram til fem enkeltmandsvirksomheder, og tre ud af fem overvejer i dag at tage det i brug. Ganske enkelt for selv at påtage sig bogholderfunktionen og dermed spare den post. Hos gratisnyheder giver vi Billys regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomhed fem ud af fem stjerner. Prøv selv at undersøge programmet, du vil blive overrasket over, hvor nem bogføring kan være.

Her på redaktionen tester vi løbende ny software til både privat og erhverv. Følg med på siden og være opdateret på de nyeste tendenser.