Netportalen Babyhelp har netop lanceret affiliate-webshop

0

Netportalen Babyhelp, der ønsker at hjælpe kommende og nybagte forældre godt på vej, har netop lanceret en webshop-del med baby- og børnetøj.

For 1,5 år siden blev Casper Ellam Schou far for første gang, hvilket naturligvis var en rigtig stor begivenhed samt omvæltning. Med ét var der pludselig noget, der vigtigere end alt andet i Caspers liv, nemlig hans søn.

Det var naturligvis en lykkelig omstændighed for Casper at få et barn, men det var også en begivenhed, der førte til en masse udfordringer, og faktisk var det mødet med alle de udfordringer, Casper mødte som nybagt far, der inspirerede ham og vennen Jesper Nørskov Jensen til at kreere Babyhelp, en portal, hvor kommende og nybagte forældre kan finde vejledende artikler om de mange udfordringer, man kan møde som nybagt forælder, for eksempel via en artikel som denne:
https://babyhelp.dk/tjekliste-over-alt-det-som-du-har-du-brug-til-din-nyfoedte-baby/

”Da jeg blev far, slog det mig, hvor ufatteligt lidt jeg egentlig vidste om børn og dét at være forælder, og jeg tænkte, at jeg ikke kunne være den eneste, der dagligt kom i tvivl om, hvordan jeg skulle håndtere en situation, som jeg ikke havde stået i før. Derfor startede jeg Babyhelp sammen med min gode ven Jesper, hvor målet fra start var at skrive vejledende artikler, der kunne hjæpe nybagte og kommende forældre i nød. Her, lidt over et år efter lanceringen, er det tydeligt for mig, at jeg ikke er den eneste, som spørger om hjælp på nettet, når jeg har babyproblemer, hvilket dokumenteres af, at siden hver måned har over 10.000 besøgende,” fortæller Casper Ellam Schou, der er medindehaver af Babyhelp.dk.

Siden har netop fået en webshop-sektion

På Babyhelp.dk kan man finde et utal af produktguides, en masse artikler med nyttig viden for nybagte samt kommende forældre og nu også en webshop-del.

For nyligt lancerede Casper og Jesper nemlig en shopdel, hvor de besøgende kan finde alverdens baby- og børnetøj.

”Stort set alle vores besøgende er nybagte eller kommende forældre, og denne befolkningsgruppe kommer ikke udenom at købe baby- og børnetøj til deres lille guldklump. Derfor tænkte vi, at det var oplagt at udvide siden med en shopdel, hvor vores besøgende kan finde lige det tøj, som de søger,” fortæller Jesper Nørskov Jensen, inden Casper Ellam Schou fortsætter:

”Det er en lidt atypisk shop, som vi har sat op. Der er nemlig tale om en affiliate-shop, hvorfor vi faktisk ikke har nogen af varerne på lager. Disse er i stedet hos vores dygtige samarbejdspartnere, og så kører vi det hele igennem produktfeeds.”

Både Casper og Jesper mener, at der er nogle åbenlyse fordele ved den model, som de har valgt.

”Vores opsætning gør blandt andet, at vi kan vise flere forskellige forhandleres samlede produktudvalg, og det er smart. Det bevirker nemlig, at vi har et enormt stort udvalg – faktisk større end langt de fleste af vores konkurrenter. Tilmed er systemet så smart, at hvis to eller flere af vores samarbejdspartnere sælger det samme produkt, så sørger vores system altid for at vise prisen fra den forhandler, der sælger det givne produkt billigst,” forklarer Jesper Nørskov Jensen, inden Casper Ellam Schou minder ham om, at træerne ikke gror ind i himlen. ”Desværre har opsætningen også nogle få vækstpunkter, for eksempel at det ikke er muligt at lægge varer i kurven hos os, hvilket ellers havde været meget praktisk for dem, der ønsker at købe mere end blot et item. Men alt i alt har vores model været den optimale løsning for os i den nuværende situation, hvor der ikke har været budget til at investere i et stort varelager.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.