Biopejs-eksperten.dk fylder år

0

I dag fylder biopejs-eksperten.dk 1 år. På denne dag for præcis et år siden blev siden nemlig lanceret. Dengang så den markant anderledes ud end i dag. Der var for eksempel ikke nær så meget content, som der er i dag. Medindehaver af siden Jesper Nørskov Jensen ser med glæde tilbage på det forgangne år:

“Man ved jo aldrig, hvordan ens projekter udvikler sig, men lige netop biopejs-eksperten.dk har virkelig udviklet sig, som vi havde håbet. Vi har fået lavet noget rigtig godt content, og folk har taget godt imod det, hvorfor den i dag dagligt har en masse besøgende. Det er vildt fedt.”

Hvad er Biopejs-eksperten.dk for en størrelse?

Biopejs-eksperten.dk er en platform, hvor danskerne kan få hjælp til at vælge den rette biopejs. Folkene bag har udvalgt deres bud på de bedste væghænge biopejse, indbyggede, fristående og så videre. Derudover kan siden hjælpe forbrugerne med at finde den bedste pris.

Man finder nemlig en oversigt over aktuelle priser under de forskellige produkter. Hvis man kunne tænke sig at spare lidt på bioethanol i fremtiden, er det derfor en meget god idé at drible forbi biopejs-eksperten.dk, inden man kører dankortet igennem.

Hvad bringer det næste år?

Jesper Nørskov Jensen håber, at biopejs-eksperten kan fortsætte den fine udvikling, som siden har gennemgået det seneste år.

“Vi håber meget på, at vi i løbet af det næste år kan forbedre siden endnu mere. Vi har netop kontakt med en forhandler, der gerne vil repræsenteres på siden, og planen er, at vi inden længe tilføjer de bedste af denne forhandlers produkter til et par kategorier. Det er en forhandler, der går efter billige biopejse, så blandt andet denne kategori vil blive fyldt med et par af den nye forhandlers produkter.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.