Tjen penge på dine ødelagte skærme!

Elektronikspild er i Danmark et stort problem, som der desværre ikke bliver taget ordentlig hånd om. Nye teknologier bliver hele tiden introduceret og vi skal konstant være med på bølgen, når nye elektroniske apparater bliver lanceret. Desværre betyder det også, at gammel elektronik bliver kasseret, gemt væk i en skuffe eller ender i skraldespanden. Dette medfører et stort ressourcetab, som i virkeligheden kunne have været undgået eller som du i virkeligheden kunne have tjent penge på!

Hos Defektskærme.dk går man ind for genbrug samt et mindre miljø belastende elektronikforbrug. Virksomheder som Defektskærme.dk opkøber nemlig ødelagte og defekte skærme af mærkerne Apple, Samsung, Sony, Huawei, LG og Nokia fra både private og erhverv. Med virksomheder som defektskærme.dk, kan du nemt komme af med dine gamle skærme og samtidig tjene penge på det i stedet for, at de samler støv i skuffen.

Skab en grøn profil og genbrug

I takt med, at nye iPhone, Samsung Galaxy og Huawei smartphones bliver lanceret, bliver der også udført flere udskiftninger af defekte mobilskærme. I de fleste tilfælde blive de defekte skærme smidt ud eller gemt væk til trods for, at de rent faktisk er penge værd! Defektskærme.dk kan genbruge en stor procentdel af defekte skærme fra de største mærker såsom Apple, Samsung og Huawei. Du kan finde den fulde liste med skærme samt priser pådefektskaerme.dk