Betonborde – Hvorfor er de så trendy?

0

Beton har været anvendt i flere århundrede som byggemateriale, men er nu om dage også ved at vinde frem igen i ved sit brug ved møbler. Beton har sin helt egen plads i byggeindustrien, hvor det anvendes til bygningen af broer, bygninger, dæmninger og veje.

“Sidst i 1800-tallet og i starten af 1900-tallet begyndte man at anvende beton til boligbyggeri, og først indenfor de senere år er også interiørdesignere begyndt at bruge det rå materiale.“, udtaler Rune fra Eberhart Furniture, der er ekspert inden for produktionen af betonborde.

Beton som et møbel

Et betonbord kan i en dagligstue være med at lægge fundamentet for det mere rustikke look. De forskellige farver bordene kan fås i kan gøre betonbordet det mere favorable valg, når det kommer til indretningen af din bolig.

Alt efter hvordan et betonbord produceres kan der efterlades forskellige udtryk i det færdige produkt, det kan være alt fra farvenuancer , eller små fine karakteristiske lufthuller. Alt dette skal naturligvis medberegnes i måden hvorpå, man ønsker at indrette rummet.

Hvordan vedligeholdes et betonbord?

Du kender det sikkert alt for godt – du køber en varer eller et produkt i butikken, det ser pænt og nydeligt ud de første seks måneder og herefter begynder du at undre dig over de små ændringer der forekommer i bordet – du har glemt at vedligeholde glansen.

Men hvad gør man for at vedligeholde og tage sig bedre af sit nye betonbord? I denne guide for vedligeholdelse af betonborde kan man læse mere om hvordan bordet kan vedligeholdes. Hertil kan man bruge forskellige produkter og voks, desværre kan det ikke vedligeholdes med forskellige husholdningsmidler mv.

Betonbord – Hvorfor er det trendy?

Bæredygtighed er et af de helt store buzzwords i dag, da klimaet er et emne der fylder meget i dagligdagen, både i nyhederne, på sociale medier og som almindelige samtaleemner blandt kollegaer, venner og familie.

Et betonbord kan produceres ret så bæredygtigt, hvor man ved hjælp af solceller kan anvende solens varme til at producere bordet, samt anvende nattens lunere temperaturer til at nedkøle produktet.

Betonbordet kan på mange måder være en god investering både for miljøet, men også din bolig, da et betonbord sjældent falder meget i værdi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.