Hårtransplantation – Når dit hårtab påvirker din selvtillid


Lider du, eller kender du en, der lider af hårtab? Så er en hårtransplantation i Tyrkiet måske løsningen.

Det er ingen hemmelighed at mange – især mænd – med alderen oplever et hårtab. Men utrolig mange døjer med hårtab allerede i slutningen af tyverne. Her gælder det både mænd og kvinder. Et pludseligt begyndende hårtab, der med tiden viser sine tydelige tegn, påvirker mange mænd og kvinders selvtillid og selvværd.

Netop af den grund er et stigende antal danskere begyndt at få foretaget hårtransplantationer – og særligt populært på lægeklinikker i Tyrkiet de seneste år. Det skyldes både det dygtige fagniveau af speciallæger samt en væsentligt billigere pris end her i Danmark.

Turen går til Tyrkiet – 50% billigere end i Danmark

I Tyrkiet har mange lægeklinikker igennem årene gjort sig til specialister inden for hårtransplantation til de skandinaviske kunder. Der tilbydes hele pakkeløsninger, der inkluderer transport til og fra lufthavn, hospital og 3 overnatninger på 4 stjernet hotel inkl. Morgenmad samt selve hårtransplantationen, der typisk tager mellem 7-9 timer.

Et populært tilbud som mange skandinaver – og særligt danskere – for alvor har taget til sig. Det skyldes i høj grad prisen, der er væsentligt lavere end her i Danmark.

Certificerede læger

Hos lægeklinikken i Istanbul, Tyrkiet, der går under det danske navn Billig-hårtransplantation.dk, tilbydes hårtransplantation til danskere. Her benyttes der udelukkende uddannet, certificerede og erfarne læger for at sikre et højt niveau og standarder. Patienter får bl.a. foretaget blodprøver og grundige undersøgelser inden hårtransplantationen – en smertefri omgang under lokalbedøvelse.

FUE hårtransplantation i Tyrkiet

Når vi snakker hårtransplantationer, findes der mange teknikker, nogle mere populære end andre. Særligt populær er FUE Hårtransplantation (Follicular Unit Extraction) Den førende teknik inden for hårtransplantationsmetoder, der ligeledes bliver udført på klinikken i Istanbul. En enkel procedure, hvor egne hår bliver overført fra doner til modtager. Her bruges der ingen skalpeller eller lign. Metoden efterlader derfor inden ar efterfølgende, og giver et naturligt og permanent resultat.