Pels er tilbage

Pels er tilbage i mode branchen. Det er blevet meget mere okay at gå med pels igen. Det skyldes blandt andet at de er flotte og lækre og man virker som en person med højere status, fordi alle ved at en pels ikke er en billig jakke. En anden grund er fordi der er kommet meget bedre forhold for de mink og andre dyr hvor man bruger pelsen fra. Det kan man være sikker på især hvis pelsen kommer fra en dansk farm. Furbysofie bruger kun pels hvor de ved at dyrene har haft det godt. Det har de styr på ved deres egne mink som bliver opdrættet på Sofies barndoms gård.

Der er også andre produktgrupper indenfor pels som er i fremgang. Udfra nogle nye tal kan vi se at pels tasker bliver et stort hit her når det gode vejr springer frem. Et helårs produkt er pels hårelastikker og om vinteren er det pels halstørklæder som er det som de unge vil have.

Pels tasken er et nyt produkt i Furbysofies sortiment, men det klare sig allerede rigtig godt i deres serie. Hvis man kan lide at gøre noget ud af sig selv både til fest eller til hverdag så skylder man sig selv at se Furbysofies
pels hårelastikker, som helt sikkert vil pynte i dit hår. Du kan se Furbysofies sortiment af pels hårelastikker her.

Hvis denne artikel har sat en nysgerrighed igang i dig omkring pelse og pels accessories, så har de deres showroom åbent så du kan prøve og se inden du beslutter dig for om du vil købe.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.