Tre gode hovedtelefoner til påskeferien

0

Her på Gratisnyheder har vi samlet 3 gode bud på hovedtelefoner, som vil være gode at tage med på påskeferien. Vi har valgt at sammenligne høretelefoner, som er direkte sammenlignelige. Dvs. at de alle skal opfylde følgende krav

  • De skal være opladelige
  • De skal have en form for ANC (Active noice cancelling)
  • De skal koste mellem 2000 og 4000 DKK

BeoPlay H9I
Set hos B&O Silkeborg til DKK 3700,-

Lyd: Lyden har alle dage været et af de helt store trækplastre hos Bang og Olufsen og hos H9i er lyden bestemt heller ikke blevet dårligere. Hos H9i er bas og diskant i 100% balance. Hvilket er en god ting, hvis man godt kanlide et varieret udvalg af musik
Design: Designet læner sig meget opad de andre modeller fra Bang og Olufsen, hvilket bestemt ikke gør det værre. Det er det mest strømlinede af deres nuværende headsets. Vi har testet det i en flot sort farve, som er diskrete, uden at være kedelige. Stort plus i vores bog
ANC: Den aktive støjreduktion på B&O hovedtelefonerne i denne test, fungerer generelt godt, da det er nemt og betjene og hoder støjen ude. Undertegnede har tidligere testet nogle af de ældre modeller og kan med ro i sjælen berette, at det her er en stor upgrade.

Bose QuietComfort 35 II
Set hos Komplett til DKK 2590,-
Amerikaneren med det lidet mundrette navn har taget høretelefons-entusiastmarkedet med storm.

Lyd: Lyden i Boses høretelefoner er meget klar og kan håndtere stort set alt musik du sender deres vej. Høretelefonerne har en glimrende balance og kan virkelig fremelske, selv det mindst hørbare detaljer.
Design: Designet på Bose QC 35 II er det man vil kalde praktisk, de er exceptionelt lette, de er drejbare og de har først og fremmest en fremragende pasform. Grundet letheden er QC II også ideelle til brug under træning.
ANC: Den aktive støjreduktion hos QC 35 II er generelt rigtig god, den er vidt og bredt anerkendt som en af de bedste på markedet. Specielt i denne prisklasse.

Sony WH-1000XM3
Set hos Elgiganten til DKK 2700,-
Lyd: Lyden i Sonys høretelefoner, der egentligt er endnu mindre mundrette end Boses ovenfor, er rigtig god. Den har mange af de samme træk som dem fra Bose, hvor lyden er rigtig klar.
Design: Hvor Bosen måske har en designmæssig fordel i forhold til være lettere og mindre, vil mange mene, at Sonyes er lidt flottere. Personligt synes jeg det er en uafgjort. På den rent visuelle front er B&O modellen dog lidt længere fremme i skoene.
ANC: Sony WH-1000XM3 er kendt som verdens bedste støjreducerende hovedtelefoner – og med god grund. De er fremragende. Der er ikke andet at sige.

Overordnet set

Alle tre fremragende høretelefoner. Hvis man ikke er begrænset af budget, så er B&O hovedtelefonerne et fremragende valg. Alternativt, så kan man med ro i sjælen investere i et par Bose QuietComfort.

Leave A Reply

Your email address will not be published.