Lider du af ondt i ryggen eller svimmelhed?

Lider du af ondt i ryggen eller svimmelhed?

otterup kiropraktik

Kiropraktoren i Otterup på Fyn Iain Hartfield er specialist i behandling af svimmelhed ud over sine andre kompetencer med at lindre piskesmæld og andre traditionelle kiropraktor-behandlinger.

Som navnet antyder er Iain født i England, det betyder at hans kompetencer er anderledes end danske kiropraktorer, kiropraktoren i Otterup er nemlig ekspert i Funktionel neurologi.

30 års erfaring

Iain har over 30 års erfaring med funktionel neurologi og holder sig løbende orienteret med de seneste udviklinger på området.

Iain har kunder fra Odense, ja faktisk fra hele Fyn og sønderjylland valfarter patienterne for at blive behandlet af Iains kyndige fingre i den lille hyggelig kiropraktorklinik i Otterup på Nordfyn.

Ny viden om kroppen

Man skulle tro at kiropraktik var et fagområde der ikke udvikler sig specielt meget, men når det kombineres med funktionel neurologi som Iain er ekspert i sker der store fremskridt i måden man behandler patienter på ved at kombinere kiropraktik og funktionel neurologi.

Har du symptomer der kræver behandling af en dygtig kiropraktor kan du trygt henvende dig til kiropraktor-klinikkens søde sekretær Lise, der sørger for at booke en aftale ind i Iains kalender.

Book et helbredstjek

Selv om du ikke har symptomer, der kræver behandling er det altid en god ide at få lavet et helbredstjek af led og muskler for at få en status på sin krops tilstand. Hvis du henvender dig til din læge kan du få en henvisning til et kropstjek hos en kiropraktor.

Kiropraktoren i Otterup behandler også patienter der har en privat sundhedsordning i det firma, de er ansat i, det kræver blot en henvisning fra en læge.

Skulle du have fået lyst til at blive behandlet af en af Danmarks dygtigste kiropraktorer kan du her se kiropraktorens åbningstider.

Åbningstider

Mandag: 08.00 – 18.00

Tirsdag: 08.00 – 17.00
Onsdag: 08.00 – 17.00
Torsdag: 08.00 – 12.00
Fredag: 08.00 – 15.30

Iain og Lise fra Otterup Kiropraktik ser frem til at høre fra dig!