Er ismaskiner dyre?

0

Har du før lavet mad til dine gæster og virkelig følt, at du så inderligt gerne ville kunne gøre en eller anden lille ekstra ting, for virkelig at sætte prikken over i’et, og gøre aftenen til noget helt specielt?

Dette kan meget hurtigt blive en mulighed, hvis du er i besiddelse af din helt egen ismaskine, så du let og hurtigt kan servere en frisk og lækker hjemmelavet is, til den perfekte middag.

Hvis du så nu sidder og tænker, “en ismaskine? Det lyder godt nok dyrt!” Så kan du tage det helt roligt, for ismaskiner kan nemlig fås i mange forskellige prisklasser, og behøver altså ikke nødvendigvis være så hård ved din pengepung.

Hvad koster en ismaskine?

Der er som sagt rigtig meget forskel på, hvad prisen på en enkelt ismaskine er.

Der findes både ismaskine, som virkelig ikke koster ret meget, og virkelig ikke behøver at trække flere ugers løn ud af kontoen.

Man kan nemlig sagtens få ismaskiner til under 400, 300, men man kan også sagtens få en ismaskine til under 200 kroner.

I den anden ende af prisskalaen kan man derimod også finde ismaskiner, der koster over 1000 kroner, og man kan samtidig også hæve dette beløb, og finde ismaskiner til en del over 2000 kroner.

Er man derimod erhvervsdrivende, og har brug for en ismaskine, der virkelig bare kan det hele, så kan man altså finde nogle meget større ismaskiner, som er at finde i en prisklasse, som slet ikke minder om de andre.

Der findes nemlig også kæmpe store ismaskiner, som koster over 25.000 kroner, med en kapacitet på omkring 26-30 liter.

Det er de færreste privatpersoner, der har brug for en ismaskine af denne kaliber, men den kan altså være helt perfekt, hvis man f.eks. har en restaurant eller cafe.

Hvad afhænger prisen af?

Prisen kommer jo selvfølgelig ikke af ingenting, og kvaliteten af ismaskinen er i langt de fleste tilfælde, også tilsvarende til den fastsatte pris.

Nogle ismaskiner vil f.eks. koste mere end andre fordi, at de har større kapacitet til is, er udstyret med en selvstændig kompressor eller har et mere veludviklet design.

Ofte vil mange af disse hænge sammen, og på den måde trække prisen op, på den enkelte ismaskine.

Man kan derfor med fordel lige gøre sig selv nogle overvejelser omkring, hvad man forventer at en ismaskine kan, så man eventuelt kan spare så mange penge som muligt, eller ikke kommer til at købe en ismaskine, der ikke lever op til ens forventninger.

Leave A Reply

Your email address will not be published.