DIGURA: Vælg den rette vej første gang

Det kan være svært at vælge den rette rådgivere, hvis man ender i problemer med udlejer - det er slut nut.

0

DIGURA har den højeste Trustpilot 

Over 42 % af alle danskere bor til leje – det vil sige over 2,4 millioner mennesker – og når tallet er så højt, så kan man næsten ikke undgå problemer. Og det sker desværre oftere end nødvendigt, at man ender i konflikt med udlejer. Heldigvis er der løsninger i markedet, som kan hjælpe lejere og er eksperter inden for lejeretten, En af disse er DIGURA.

DIGURA har en Trustpilot på over 9 og har ikke en eneste anmeldelse af negativ kaliber. Dette er selvom de har hjulpet mere end 1000 lejere.

DIGURA kan hjælpe med alt inden for lejeretten

DIGURA kan hjælpe med alt inden for lejeretten. En af de steder hvor de har vundet flest sager er omkring for høj husleje. Det er der rigtig mange lejere som døjer med – specielt i storbyerne som København og Aarhus. Der er meget specielle regler omkring husleje og derfor er det faktisk ofte, at ikke engang udlejere har styr på disse regler. Det gør derfor, at huslejen ofte er forkert og lejere betaler en for høj husleje. Det vil DIGURA meget gerne gøre op med og derfor blev de lanceret i sommeren 2018. MigogAalborg har blandt andet skrevet om lanceringen af DIGURA, som rigtig mange lejere har været meget glade for. Så glade at over 1000 lejere allerede har gjort brug af deres hjælp.

Nytænker lejeretten på mange måder

Firmaet er allerede nu kendt for deres software, som kan være med til at bedømme lejers sag – og vurdere om sagen har potentiale. Hvis sagen har potentiale, så kan den endda selv sammensætte sagen og på den måde optimere lejers sag. Ligeledes betaler man kun, hvis de vinder ens sag – det er derfor helt risikofrit for dig som lejer! Og de tager kun for den besparelse som de opnår for dig.

De kan hjælpe dig med alt omkring fraflytning, husleje, udlejere der går ind i dit lejemål eller hvis de ikke ikke overholder deres vedligeholdelspligt. Det kan være rigtig dyrt som lejer, hvis man ikke gør noget ved det – Hvilket også er grunden til, at så mange allerede har fået hjælp af DIGURA.

Leave A Reply

Your email address will not be published.