Danskerne backpacker som aldrig før

Backpackerlife.dk

0

Danskere rejser som aldrig før
Danskerne backpacker som aldrig før. Det er blevet meget populært at rejse ud på sine helt egne præmiser, og se så meget af verden som muligt. Generelt er der en stigning i antallet af danskere, som flyver ud fra landets grænser ifølge Dansk Statistik.

Vækst hos Backpackerlife.dk
Men når man rejser på en backpacking ferie, så er rejseudstyret vigtigere end på en charterferie. Det er blandet derfor at rejsewebshoppen Backpackerlife.dk oplever vækst i disse dage. Backpackerlife.dk sælger alt i rejseudstyr, og medstifteren Lars udtaler at det i ligeså høj grad handler om at hjælpe folk med informationer, valg af udstyr og valg af rejsetype – som det handler om det gode kvaltietsudstyr. Og kundeservicen er i højsæde for Backpackerlife.dk hvor det er Backpackerlifes mission er at hjælpe flere med at komme ud og rejse! Backpackerlife  er selv backpackere, og sætter dyd i at hjælpe deres kunder med det rigtige valg. Det vigtige er at huske, at ens rygsæk fungere som ens hjem når man er på farten udtaler medstifteren Lars. “Derfor er det også vigtigt at vi hjælper med alle de tvivlsspørgsmål som folk nu måtte have. Vi er stolte over at så mange vælger at have tillid til at vi kan hjælpe dem med deres valg af rejseudstyr”

Populære rejsemål
Af de mest populære backpacking rejsemål i Danmark kan nævnes Thailand, Vietnam og Indonesien. Danskerne elsker at rejse til de varmere himmelstrøg, og det er blevet normalt at man rejser flere gange om året ned til det sydøstasiatiske strande. Blandt andet er Bangkok et meget yndet rejsemål hvor byens templer, Tuk Tuk biler og asiatiske retter er populære ikke bare alene for backpackere, men også for familier. Næsten uvilkårligt for hvor man bor i landet er der en bekendt der backpacker.

Backpacking har historisk set været kendt for unge mennesker, som rejser ud med rygsækken på ryggen. Men i dag er det også i høj grad familier og ældre mennesker der prøver at tage en tur ud i verden. Men man skal huske, at det ikke behøver være lang tur for at være backpacking, men at der også et fantastiske rejsemuligheder i Europa og specielt i Skandinavien.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.