Bose Sleepbuds, få din bedste søvn nogensinde

Sov bedre, med Bose Sleepbuds™

Bose bekræfter den europæiske lancering af de revolutionerende støjmaskerende Sleepbuds™ – små, trådløse øretelefoner, der kombinerer et ultramoderne design med beroligende lyde for at blokere, dække og erstatte de lyde, der forstyrrer din søvn. Bose® Sleepbuds™ er det mindste Bose-produkt, der nogensinde er udviklet og som er proppet med special-teknologi. Der er indbygget 10 ”sleeptracks”, der spejler frekvenserne af snorke, naboer, hunde, trafik og skjuler dem under et lag af afslappende lyd. Bose inkluderer nye patenterede ørepuder, for en behagelig nattesøvn, hvor du næsten ikke kan mærke at de sidder i, og med en batterilevetid på 16 timer, behøver du blot oplade dem hver anden nat. De løser et problem for millioner af mennesker, der har svært ved at sove.

Bose Sleepbuds er det første Bose produkt til at bruge Bose støjmaskerende teknologi. De er ikke støjreducerende hovedtelefoner, de er ikke in-ear hovedtelefoner, og du kan ikke streame din egen musik til dem – Hver eneste detalje er optimeret til en ting – bedre søvn, hele natten, hver nat.

Bose støjmaskerende teknologi

“Støjmaskering er en videnskab,” siger Daniel Lee, systemingeniør for Bose Sleepbuds. Du kan ikke opnå det ved blot at skrue op for lyden ved beroligende musiknumre. Og afhængigt af situationen er støjmaskering mere effektivt end støjreduktion – selv Bose’s egen. I løbet af dagen forbedrer Bose QuietComfort-hovedtelefonerne fokus og produktivitet, samt lader dig høre dine personlige playlister. Men om natten forsøger du at lukke helt ned, og verden er naturligvis mere stille – dog når der er stille, vil selv den mindste lyd være høj. Ørepropper kan ikke blokere det, og normale inear hovedtelefoner designet til en aktiv hverdag, kan ikke bæres i timevis liggende – især på din side. Bose Sleepbuds er designet så de kan. Og hvis du er en der har prøvet alt, hvor intet har virket, eller du har prøvet intet, i troen om at absolut ingenting vil virke – så er Bose Sleepbuds lavet til dig.

“Søvnløshed er en voksende global epidemi, der påvirker vores liv og vores helbred,” siger Brian Mulcahey, kategorileder for Wellness at Bose. “Det rammer os tæt på hjemmet. I årevis har vores kunder, kolleger, venner og familiemedlemmer bedt os om at lave et produkt, der hjælper dem med at falde i søvn og forblive i søvn. Vi tog det seriøst og sammensatte et utroligt team af eksperter i støjstyring, akustik, psykoakustik, elektronisk miniaturisering, trådløse øretelefoner og neurologi. De repræsenterer nogle af de bedste inden for deres felter, og deres arbejde inspirerede hele vores virksomhed.”

Et ingeninørvidenskabeligt gennembrud

Hver Sleepbud vejer blot 1,4 gram og måler lidt over 1 centimeter bred og høj. På ydresiden er en antenne til tilslutning til en telefon eller tablet. Indeni, er der et genopladeligt sølv-zink batteri, en minimal transducer og et mikro-kredsløb med flashhukommelse, hvor de indbyggede støjmaskerende lydfiler er gemt på. Begge er knyttet til en ny lydisolerende StayHear+ ørepude. Ørepuderne er inkluderet i tre størrelser. De er bløde, bøjelige og næsten vægtløse. Materialerne samt formen er optimeret specifikt til hvile, så de forbliver i ørerne hele natten, uanset soveposition.

Bose sleep app og opbevaring/opladningsetui

Bose Sleepbuds bruger lav-energi Bluetooth®, er iOS og Android-kompatibel, og leveres med Bose Sleep-appen, der gør det nemt at opdatere, kontrollere og vælge præferencer. Brugere kan indstille en alarm om morgenen, vælge lyden og den lydstyrke der passer bedst til omgivelserne – og straks høre blide bølger i stedet for en snorkende partner, rusende blade i stedet for højlydt fest hos naboen, glidende vindmøller i stedet for byens travle natteliv og meget mere.

Inkluderet i pakken, er et opladningsetui i aluminium, der giver op til 16 timers batterilevetid – perfekt til rejser og enkelte overnatninger.

Tilgængelighed og pris

Bose Sleepbuds blev frigivet d. 21. september i år og kan fås til kr. 2.399,- hos Miniradio i Vestergade 17, 7400 Herning. Eller på deres webshop https://miniradio.tv/

En tak til Indiegogo kunder

Sleepbuds prototyper blev introduceret i november 2017 på Indiegogo og blev udsolgt på blot seks dage. Ikke endelige-produktionsenheder blev sendt til ejere i marts 2018, som gav feedback, så der kunne foretages forbedringer til de endelige produktionsenheder – som alle Indiegogo-kunder modtager som erstatning gratis. Bose takker hver især for deres støtte, samarbejde og tillid.

Om Bose Corporation

Bose Corporation blev grundlagt i 1964 af Dr. Amar G. Bose, en professor i elektroteknik ved Massachusetts Institute of Technology. I dag drives virksomheden efter grundprincipperne og investerer i langsigtet forskning for at udvikle nye teknologier med reelle kundefordele. Bose produkter til hjemmet, i bilen, på farten og i offentlige rum er blevet ikoniske og ændrer den måde folk lytter til musik på. Bose Corporation er privatejet. Virksomhedens opfindsomhed, passion for at skabe ekstraordinære oplevelser kan findes i alle lande Bose er tilstede i.