Mentorix ApS

0
Mentorix er en virksomhed, der rådgiver og hjælper virksomheder i forbindelse med projektledelse. Du kan gå på opdagelse i deres store udvalg af kurser i, hvordan man projektleder. Hvis du ønsker at styrke dine egne og kollegers kompetencer, kan du hente rådgivning ved projekt- og porteføljeledelse hos Mentorix. Virksomheden tilbyder både uddannelse og konsulentbistand på højeste niveau. De hjælper jer med at facilitere forandringsprocesser. Mentorix bistår med personlig coaching, kompetenceudvikling og meget andet. Lær også en masse om, hvordan man leder i forandringsprocesser på deres change management kursus. Læs mere på hjemmesiden eller kontakt dem, hvis du har spørgsmål til deres tilbud. Har kan du også læse mere om de forskellige kurser - bl.a. prince2 foundation. Hvis du vil give dine medarbejdere nye kompetencer, kan du booke et kursus på hjemmesiden. I kan også tage et kursus online, hvis det passer jer bedre.
Leave A Reply

Your email address will not be published.