Vaskeklude.dk

0

Er du erhvervsdrivende, kan du købe fladvarer gennem onlinefirmaet vaskeklude.dk. De fleste kunder er vaskerier, institutioner, klinikker, rengøring og køkkener – både offentlig og private. Leder du efter fladvarer såsom vaskeklude, karklude i bomuld, mikrofiberklude til rengøring eller billige nitrilhandsker finder du et udvalg hos vaskeklude.dk. Vaskeklude.dk fører også tre udgaver af den italienske industri gulvvasker DEC. Hos Vaskeklude.dk sørger de for at opretholde høj kvalitet og lave priser. Dette er muligt på grund af de store mængder, der købes hjem samt de gode samarbejder med store dele af Europa og Asien. Du har også mulighed for at bestille speciallavede varer. På den måde kan du for eksempel få dit virksomhedslogo, farve eller navn på dine nye vaskeklude, karklude eller mikrofiberklude. Du kan få flere informationer via deres hjemmeside. Vil du gerne have personlig vejledning er du mere end velkommen til at kontakte vaskeklud.dk pr. telefon på +45 23317448 eller via mail mail@whitewear.dk.

Leave A Reply

Your email address will not be published.