Søernes Trafikskole

Søernes Trafikskole ApS ligger i København og er en køreskole med tre afdelinger: Frederiksberg, Østerbro og Valby. Søernes Trafikskole tilbyder erhvervelse af kørekort, og du kan tage det i en bil med enten manuelt eller automatgear. Her kan man også generhverve et kørekort. Der tilbydes lynkursus til generhvervelse og erhvervelse af kørekortet på cirka 6-8 uger. Som ny bilist kan det ofte være en god idé at købe startpakken til bil, så man er sikret første del af den lovpligtige undervisning. Der er online teoribooking, teoriundervisning og teoriprøve samt e-teoribog hos Søernes Trafikskole. Der er fleksibel undervisning i Søernes Trafikskole med muligheden for at gå på hold i tre forskellige afdelinger. Du kan læse meget mere om Søernes Trafikskoles hold- og kursustyper på deres hjemmeside, så du kan finde ud af, hvordan du skal erhverve dig dit kørekort. Du kan kontakte Søernes Trafikskole med spørgsmål over telefonen på +45 33 33 03 04 eller mail post@soernestrafikskole.dk.