Minkys Danmark

0

Hvis du er på udkig efter professionelle vippeprodukter i høj kvalitet, skal du prøve Minkys Danmark. Minkys Danmark samarbejder med det erfarne Minkys USA, som produktudvikler, og er desuden en del af Star Lash ApS. Kvalitetsprodukter som vippetilbehør, vipper og lim finder du på minkys.dk. Det er altså ligegyldigt, om du søger volume lashes eller single lashes – du finder det her. Derudover forhandler de volumeprodukter og pincetter. Vil du blive bedre til at ordne vipper, bør du prøve Minkys kurser fra Star Lash School. De har kurser til single eyelash extensions og volume, men også opfriskning eller eye design. På deres hjemmeside kan du læse meget mere om, hvordan Minkys opstod, deres produkter og ikke mindst deres udbud af kurser. Du kan fange Minkys på telefonen +45 27 21 28 93 eller over mail på info@minkys.dk, hvis du sidder tilbage med spørgsmål.

Leave A Reply

Your email address will not be published.