Derfor er Morning Train morgendagens webbureau

 Vil du gerne skubbe din virksomhed ud til din målgruppe? Så kræver det, at du er der, hvor din målgruppe er. I dagens Danmark er vi næsten alle sammen afhængige af vores smartphones, og det er et godt tegn på, at hvis du ikke allerede er på nettet, så findes du ikke din målgruppes hoveder.

En digital tilstedeværelse er dog ikke noget, man nemt opnår. For godt nok kan du have en hjemmeside, men er der nogen, der besøger den? Har du gjort din virksomhed synlig på alle tilgængelige kanaler? Og er din hjemmeside overhovedet indbydende og brugervenlig?

Nogle vælger at tilgå dette ved at hyre medarbejdere, der kan sammen kan løfte opgaven. Andre vælger at benytte sig af et webbureau til at hjælpe med at varetage den online del af deres forretning.

Et sådant webbureau er Morning Train, som er et full service-bureau, der både tilbyder digital design, udvikling, hosting og online markedsføring. Læs mere om Morning Train på https://morningtrain.dk/, eller læs videre neden for og bliv klogere på, hvad det professionelle bureau byder på.

Flotte websites der byder de besøgende inden for

Et website er et godt udgangspunkt for at have en digital tilstedeværelse, men for at folk gider bruge den, er det vigtigt, at den er flot at på og nem at bruge. Morning Train har deres helt egen art director, som har stor erfaring med at designe websites fra bunden.

Når han har lavet et designudkast, og kunden har godkendt det, fortsætter projektet hos udviklerne, som giver designet liv. Morning Train har både frontend- og backend-udviklere, som henholdsvis udvikler brugerfladen og det bagvedliggende CMS.

Funktionelle webshops der gør købet til en leg

Vil du gerne sælge dine produkter på nettet, kan du ikke komme uden om at anskaffe dig en webshop. En webshop skal også være lige så lækker at se på som en hjemmeside, og den skal også være nem at finde rundt på.

Men her er overblik og klarhed endnu vigtigere, fordi nutidens shoppere er utålmodige, og hvis de ikke kan finde det, de leder efter inden for meget kort tid, så er der en stor chance for, at de bare går igen. Men struktur er også vigtigt for dig som webshopejer, fordi du skal hurtigt kunne danne dig et overblik over din varebeholdning og andre lignende informationer, så din shop altid er up to date. Morning Train har mange års erfaring med at lave websites, der er rare at bruge for både købere og sælgere, så man kan trygt overlade sit shopprojekt til dem.

Online markedsføring der skaber omsætning

Som nævnt i indledningen kan du ikke bare have en hjemmeside eller webshop og så regne med, at kunderne automatisk vælter ind. Når dit site eller din shop er på plads, begynder næste etape, hvor målet er at udbrede budskabet om din virksomheds eksistens til relevante brugere. Morning Train kan klare dette via online annoncering, hvor man betaler for at annoncere på diverse populære mediekanaler fx Facebook, LinkedIn, Instagram osv.

En anden måde Morning Train når ud til sine kunders brugere på, er ved at søgeoptimere kundens site. Dette er en længerevarende proces, som kræver megen arbejde, men frugterne af det hårde arbejde er absolut tiden værd. Når du søgeoptimerer dit site, gør du alt, hvad du kan for at gøre din hjemmeside eller webshop nem at finde på søgemaskinerne. Så når folk søger efter en ydelse a la din, så vil de finde dig på søgemaskinernes resultatsider.