Salon Platin ApS

0

Platin er en frisørsalon, der har adresse i indre by i hjertet af København K. Frisørsalonen er ejet af Marlene og Iben og de giver kunderne den bedste rådgivning i de produkter de bruger i frisørsalonen, frisørsalonen har også en grøn hårpleje serie. Der udføres herreklip, dameklip og børneklip i København K.
Stemningen i frisørsalonen lægger op til, at man kan tale om alt og stemningen gør, at kunderne får en følelse af at være meget velkomne. Udover at frisørsalonen har gode frisører, så har de et team som er enormt dygtige inden for makeup og styling. Marlene og Iben sørger for hele tiden, at deltage i frisørkurser både i Danmark og i andre lande, så de altid er velvidende om, hvad der rør sig i deres branche.

Hvis du gerne vil reservere en tid hos Platin kan du klikke forbi deres hjemmeside http://platinhair.dk/, og gøre brug af online bookingen. Du kan også ringe på telefonnummer 31 90 20 70 eller sende en mail til platin@platinhair.dk.

Leave A Reply

Your email address will not be published.