Salon Klippen

Billig frisør i Århus

Er din bopæl tæt på Århus, og er du på udkig efter en frisør i Århus C, en frisør ved Frederiksbjerg eller en frisør i nærheden af Trøjborg? Så besøg salon Klippen, som er en frisør i Århus C, der tilbyder professionelle behandlinger. Ejeren af salonen er Ann-Kristine, og som frisør i Århus C, er hun opmærksom på dine ønsker. Ann-Kristine er samtidig den eneste frisør i salonen, så du får altid personlig og nærværende betjening, når du henvender dig eller kommer i salonen. Ann-Kirstine har en frisøruddannelse á 4 år, hvorfra hun modtog ros og priser. Hun har tilegnet sig viden om frisørfaget siden 2009 på Bornholm og i København. Ann Kirstine tilbyder behandlinger til konkurrencedygtige priser, så du ikke skal betale en formue for hverken klip eller farvning. Du kan også få farvet og rettet dine bryn og vipper og få sat håret op. Lokalerne er hyggelige og moderne, og du bliver mødt med professionalisme og imødekommenhed i rolige omgivelser. Læs mere om frisørsalonen på hjemmesiden eller kontakt salonen ved spørgsmål. Kontakt også gerne salonen, hvis du vil drøfte behandlingerne uforpligtende. Det er muligt at booke en tid på hjemmesiden.