Magic Ballons: Hvad er nu det?

Bliv klogere på, hvorfor du bliver nødt til at investere i en Magic Ballons til årets vandkampe

Magic Ballons: Hvad er nu det?

Magic Ballons: Hvad er nu det? – Magic Ballons var denne sommers store hit. Den dansk sommer er blevet varmere og mere solrig end før. Det betyder, at mulighederne for at afholde vandkampe er steget markant. Og det er netop her, at de populære Magic Ballons kommer ind i billedet. Med hvad er en Magic Ballons egentlig, og hvorfor er de så populære. Læs mere omkring de smarte Magic Ballons her.

Når vejret byder på sol og varme, er en vandkamp den perfekte plan for at blive nedkølet og samtidig have det sjovt sammen med vennerne og familien. Og idéen herom er da også god, lige indtil man skal fylde og lukke alle ballonerne, der skal anvendes. Det er nemlig irriterende og tager en evighed at fylde og lukke alle ballonerne én af gangen. Til sidst ender man med at give op og får kun fyldt under halvdelen af de balloner, man have tænkt, der skulle anvendes til vandkampen. Det betyder, at kampen bliver kortere og langt fra så sjov, som man havde forventet. Heldigvis kan man undgå denne frustration med de smarte Magic Ballons. De er nemlig designet til at forenkle processen med at fylde og lukke vandballonerne. Og gør det hurtigere og nemmere at få gang i vandkampen.

Magic Ballons

En Magic Ballons er en fantastisk opfindelse, da du slipper for at fylde og lukke vandballonerne manuelt én af gangen. Det har altså aldrig været nemmere at blive klar til årets vandkampe! Samtidig undgår du, at der kommer vand over det hele, når du forsøger at fylde og lukke dem selv. Men hvordan er det så egentlig, at sådan en Magic Ballons fungerer.

En Magic Ballons består af et dysesæt. Et dysesæt hvor der er for-monteret 33 vandballoner. Det vil sige, at du slipper for selv at skulle montere dine vandballoner til vandhanen. Du skal i stedet blot montere dysen til vandhanen, hvilket er en del nemmere. Herfra er det blot at tænde for vandet og se til, mens dine 33 balloner bliver fyldt på én gang. Da vandballonerne automatisk bliver afmonteret dysen og altså er selvlukkende, er det vigtigt, at du har placeret en spand under, hvor de kan samles i, når de er fyldt.

Du er altså med en Magic Ballons garanteret at blive kongen af vandkampen. Og de andre vil se misunderlig til, mens du får fyldt hele 111 vandballoner på under ét minut. Så bliver det ikke nemmere eller hurtigere at blive klar til årets vandkampe. Vi garanterer dig den sjoveste og mest van(d)vittige vandkamp, du nogensinde har deltaget i.

Køb før dine venner

Hos Vandballonen.dk kan du købe de smarte Magic Ballons. Vores vision og mission er at gøre det nemmere og hurtigere for alle at afholde vandkampe med vennerne og familien. Vi sælger forskellige pakker, således du kan købe den mængde, der passer til størrelsen af din vandkamp. Og de er billige!

Slå til før dine venner og blive legende af vandkampen. Tjek vores udvalg af Magic Ballons allerede i dag! Hos Vandballonen.dk garanterer vi hurtig levering med GLS. Det vil sige, at vi har dag-dag levering, hvis du placerer din ordre inden kl 16 på hverdage.