EL Lager – webshop for professionelle og private

El-lager.dk forhandler varer til både privatpersoner og til erhverv. EL-lager er kendetegnet ved stort udvalg af både varer og mærker samt lave priser. El-lager.dk har også varer inden for vvs-artikler samt kloak og værktøj og er ikke længere kun et el-lager. EL-lagers varesortiment indeholder over 9.000 artikler, så du altid kan finde, hvad du leder efter. I el-artikler fører EL-lager et stort udvalg af blandt andet stikdåser og ledninger, gulvvarme til solceller og varmepumper samt stærkstrømsmaterialer. Der findes desuden varer til badeværelset som for eksempel håndvaske, toiletter og armaturer. EL-lager tilbyder i øvrigt at skaffe reservedele til dine hvidevarer. For at du kan få det optimale ud af dine varer, tilbyder EL-lager faglært rådgivning. Du kan altid se www.el-lager.dk’s udvalg og varer og lægge en bestilling på siden. EL-lager kan kontaktes via hjemmesiden, men du kan også sende en mail til kontakt@fjordensmontage.dk eller ringe til 27 52 98 58. Gennem el-lager.dk har du også mulighed for at bestille en serviceteknikker til at hjælpe dig med dine varer.