Rydning af dødsbo Jylland

Opkøb, vurdering og rydning af dødsbo

0

ITLO har specialiseret sig i opkøb og rydning af dødsboer i Jylland og Fyn. ITLO er Danmark bedste salgskanal for salg af dit dødsbo. ITLO har ingen fysisk butik, dyr huslej og lønninger at betale. Det betyder istedet at du altid får det bedste pris på dit indbo.

Igennem et landsdækkende netværk af forhandler sælger vi alt fra møbler til små ting. Hos ITLO håndtere vi dødsboer for både private og advokater. Alle vores køb forgår med stor respekt for familien og de pårørende. Derfor tømmes et dødsbo ikke før familien har godkendt og taget de genstande der har værdi for dem.

Opkøb af bo:

Vi ønsker altid at give dig den bedste pris rydning af dødsbo. Vi arbejder i hele Jylland og kører gerne en tur forbi dig, og giver et gratis og uforpligtende tilbud. Vi mødes hos jer og sammen gennemgår vi boet og herefter aftales prisen.

Hos ITLO varetager vi alle former for rydning af dødsbo. Vi tilbyder totalrydning, der betyder at vi bortskaffer affald og andre ubrugelig ting. Vi tilbyder rengøring og aftagning af tæpper. Dette bliver altid afregnet med det samme kontant.

Opkøb og salg med respekt:

Hos ITLO behandler vi jer og jeres familie med respekt, tanke og følelser for den tragiske situation, det er at skulle tømme et bo. Vores personale er professionelt og vil rådgive jer på bedst muligvis. Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag.

Leave A Reply

Your email address will not be published.