Arkitekttegnede sommerhuse

Få et unikt designet sommerhus til familien

Mønhuset bygger arkitekttegnede sommerhuse hvor alle kvadratmeter er udnyttet fuldt ud.

Findes der noget mere afslappende end, at have samlet hele familien i sommerhuset. I nyder hinandens selskab omgivet af den den vilde natur og en varm pejs. Det er et afbræk fra den stressende hverdag, hvor I nu har tid til hinanden og familien. Det er jeres andet hjem, det er ren hygge.

Et sommerhus med naturen i fokus. 

Når vi bygger arkitekttegnede sommerhuse har vi stort fokus på naturen omkring os. Vi tror på, at naturen er et af de vigtigste redskaber vi har i en travl verden. Når vi har et nyt sommerhus på tegnebrættet, sørger vi derfor altid for, at naturen er inkorporeret. Derfor bygger vi også i naturlige materialer som træ. Vores arkitekttegnede træhuse er en klassiker i særklasse, der altid oser af hygge og afslapning.

Alle vores huse et bygget udfra et modulkoncept hvor du kan vælge i mellem et : Gårdhus, Længehuse, Vinkelhuse.

På vores hjemmeside kan du se og læse mere om vores projekt.