Naturlig udsmykning i have og hus – Tiltræk dyreliv

0

For mange danskere er det blevet populært at give haven udsmykning i form af naturlig udsmykning. Det vil altså sige, at man udsmykker haven med menneskelavede ting. De ting er selvfølgelig lavet ud af naturprodukter som eksempelvis træ. Der er mange muligheder, og i denne artikel vil jeg lave en liste over de mest populære produkter at benytte, når man skal udsmykke haven.

1) Fuglebade af træ

Fuglebade er ekstremt populære. Fuglebade er nemlig en måde at tiltrække mere liv til ens have, samtidig med at de kan være pæne. Man kan nemt lave et fuglebad ud af for eksempel en træstamme. Herefter kan man skære ned i den, og på den måde udhule den. Dette giver et dejligt naturligt fuglebad. Man kan selvfølgelig også finde en hel del produkter i sten og andre naturlige materialer. Det er alt sammen en præference. Faktum er dog at det ser ekstremt pænt ud, og at det tiltrækker liv til haven.

2) Fuglehuse

Fuglehuse er også en måde at tiltrække dyrelivet. Fugle elsker at have et sted at opholde sig. Der er både mulighed for at have fuglene til at bo i haven uden at give dem mad, men hvis man føler for at give dem mad, kan man naturligvis også dette. Fuglehuse findes i mange forskellige styles, men det mest populære i øjeblikket er uden tvivl flettede fuglehuse. Dem kan du eksempelvis få fingrene i hos Traeogflet.dk. De har haft stor succes med at sælge naturlig udsmykning til have og hus.

Hegn af pileflet

Det er også en mulighed at lave et hegn af pileflet. Her taler man igen om noget praktisk, som rent faktisk går hen og bliver en del af haven på en smuk måde. Pileflet er meget oppe i tiden, og specielt hegn af pileflet er meget moderne. Derfor er det måske også en oplagt mulighed for dig, som netop leder efter noget dekoration til haven. Såfremt du ønsker at vide mere omkring pileflet, findes der tonsvis af guides på google og youtube.

Tusind tak fordi du læste med.

Leave A Reply

Your email address will not be published.