Få uddannelse i ansættelsessamtaler

0

MacMann Berg kan give dig de kvalifikationer du netop mangler indenfor lederuddannelse. Vi tilbyder lederuddannelse i både København og Århus indenfor et væld af genrer. Ansættelsessamtaler, gruppesamtaler, relations-baseret ledelse eller strategisk organisationsudvikling. Få uddannelse med certificering på blot 12 dage.

Lederuddannelse indenfor organisationsudvikling

Er du leder eller ønsker at blive det, så klæd dig selv godt på med en lederuddannelse fra MacMann Berg. Vi har sørget for både teori og praksis til dig, der ønsker en hurtig opgradering indenfor overskuelige rammer. Vi tilbyder flere forskellige former for lederuddannelse og du vil få styrket den faglige såvel som den personlig udvikling, når du gæster en af vores populære uddannelser. Vi sigter altid mod at skabe værdi for både mennesker og organisation som helhed. Du bliver en kulturbærer, et forbillede og ikke mindst et godt eksempel og derfor er det vigtigt at have styr på både teori og praksis, på metoder og strategier, på menneskelige relationer og på virksomhedens opbygning og trivsel. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed for at blive en god leder. Vi giver dig de nødvendige kort på hånden, så du kan skabe værdi i din virksomhed.

Åben lederuddannelse som passer dig

Med en åben uddannelse kan du tage din uddannelse, når det passer dig. Vores leder uddannelser henvender sig til ikke alene ledere, men i høj grad også medarbejdere og konsulenter. Vi kommer gerne til jer og underviser både i større eller mindre grupper. Den interne faglighed har altid mulighed for at blive styrket med et samarbejde med MacMann Berg. Vi sætter en ære i at undervise i både teori og praksis og her finder I altid engagerede og kompetente undervisere, der sørger for at jeres uddannelse klæder jer godt på til den eller de opgaver I måtte varetage i virksomheden. Bliv forbilledet for de medarbejdere du skal lede med en grundig lederuddannelse fra MacMann Berg.

Lederuddannelser med certificering

Hos MacMann Berg sørger vi for certificering til dig for din lederuddannelse på blot 12 dage. Vi ved, at det kan være en næsten umulig opgave at finde tid til uddannelse eller videreuddannelse. Vi gør det nemt for dig med en eller flere relevante uddannelsesforløb efter ønske. Så kan det næsten ikke blive nemmere at opgradere dine faglige kvalifikationer. Denne certificering på lederuddannelse tilbydes på blot 12 uddannelsesdage. Vi har også mulighed for at specialdesigne en lederuddannelse, hvis du har specielle ønsker. Vi tilbyder endvidere samlede undervisningsforløb til hele eller dele af virksomheder og organisationer. Lad ikke tiden stå i vejen for din og din virksomheds videre udvikling, når du kan højne dine faglige kvalifikationer med denne lederuddannelse hos MacMann Berg. Du finder vores kurser og åbne uddannelser både i København og Århus. Tag en snak med en af vores mange konsulenter, så finder vi sammen en løsning, der matcher dit eller din virksomheds behov for uddannelse og videreuddannelse af medarbejdere, ledere, konsulenter eller virksomhedens som helhed. Vi sætter også fokus på trivsel, forebyggelse af fravær og vigtige samtaler som ansættelsessamtaler eller gruppesamtaler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.