Hvordan får man erhvervserfaring mens man studerer?

0

Svaret på spørgsmålet gemmer sig på stort set alle universiteter, og kun få har fundets dets skjulested. Men med så meget andet, er svaret faktisk ikke man bør bekymre sig om. Derimod bør man omformulere spørgsmålet ud fra hvad det er man egentlig ønsker. Er det blot erhvervserfaring? Nope.

Det enhver studerende gerne vil, er at gå direkte fra uddannelse til job. Men fordi det råd studieorganisationer, vejledere, samt erhvervslivet er: få et studiejob, får studerende tunnelsyn, og stiller derfor kun det ene spørgsmål. Når du målet er, at få et arbejde efter studiet, bør man i stedet spørge sig selv, hvordan man får det.

Få et studiejob. Ja; det er da en måde der kan give et job. Men det er langt fra den eneste måde. Et bedre at stille er:

Hvordan får jeg foden indenfor?

Du er erfaringssøgende, ikke jobsøgende. Ikke endnu.

Ved at stille spørgsmålet: Hvordan får jeg foden indenfor, giver du også dig selv flere muligheder for at skabe muligheder. Og det nøjagtig hvad du vil lære i Studiebooster – Hvis Du Vil Direkte Fra Uddannelse Til Job. Den første CV Manual for universitetsstuderende.

Først får du forståelsen for vigtigheden af at skabe muligheder for at få foden indenfor, mens du studerer. Dernæst får du 21 forskellige måder, du kan gøre det, som har virket for andre, inklusiv undertegnede.

Vær klar på at skulle afmelde Netflix

Hvis du vil oparbejde et stærkt CV, skal du være klar på, at det tager tid. Det er tid du skal tage fra din fritid, hvorfor det er vigtigt, at du lære vigtigheden af fravalg. En times Netflix hver aften, plus en hel dag med tømmermænd, er mere end en dag, hvor du kan arbejde på dit CV.

Hvordan? Du kan købe downloade en gratis-udgave af Studiebooster i bunden af denne side.

Hvad venter du på. Klik da ind og skab et CV, der giver et arbejde, så du kan få et arbejde.

Leave A Reply

Your email address will not be published.