Trick-løbehjul giver dig højere IQ

Det er sikkert og vist, du bliver klogere på dit løbehjul.

Trick-løbehjul har i årevis været brugt af de unge mennesker, og det er stadig inn at køre på det. Siden 1970 har det været brugt af både små og store børn til leg. Den gang var de ikke så stærke, og mange af dem knækkede i styret med nogle grimme skader oven i. Trick-løbehjulet har små hjul og styret sidder fast. Løbehjulet kan ikke foldes sammen, og det føles i det hele taget meget mere stabilt. Men det skal det jo også være.

Man har fundet ud af at børns IQ bliver bedre på grund af at trickløbehjulet bruges til at lave tricks. Det er meget krævende for kroppen og hjernen snurrer hele tiden for at finde på nye tricks og for at huske det de laver, helt ned i de mindste detaljer. Vi har sikkert alle spillet huskespillet som alle pædagoger var vilde med. Måske har det hjulpet på nogen gennem årene.

Men at huske tricks er nogenlunde det samme for hjernen. Og at kunne genkende små aspekter i forløbet, er meget krævende. Når du samtidig laver noget fysisk hårdt, er hele kroppen i gang. Her er det mange forskellige ting på en gang der holdes kørende. Du ved sikkert fra sportens verden, at mange sportsfolk får store stillinger bag efter deres sport. Det er fordi at de træner både hjerne og krop. Uden en god hjerne var de heller aldrig nået så langt.

Du kan altså med fordel købe et løbehjul til dine børn, men pas på prisen. Er de for billige, kan de ikke holde til børns hårde kørsel. Priserne er meget forskellige, men starter typisk ved 700,- kr til de u-øvede og op til et par tusinde for de mere øvede. Løbehjul holder i flere år idag, så der kan godt til købes ekstra hjul eller andre ting til løbehjulet.

Team Dogz Rainbow Pro 4 Trick Løbehjul Med ABEC 9 Lejer Det er løbehjulet som alle har ventet på. Du kan kende det på den håndgranat lignende 5 x clamp. Løbehjulet vejer kun 3,5 kg. og med sine ABEC-9 kuglelejer, kører det som en drøm. Der er forstærket bar, og du føler virkelig at du kører på det bedste af det bedste. Trickløbehjulet Team Dogz er fast og meget nøjagtig at køre på. Skal du være den sejeste på banen, så er det et Team Dogz trickløbehjul du skal købe.
Team Dogz Rainbow Pro 4 Trick-Løbehjul Med ABEC 9 Lejer
Det er løbehjulet som alle har ventet på. Du kan kende det på den håndgranat lignende 5 x clamp. Løbehjulet vejer kun 3,5 kg. og med sine ABEC-9 kuglelejer, kører det som en drøm. Der er forstærket bar, og du føler virkelig at du kører på det bedste af det bedste. Trick-løbehjulet Team Dogz er fast og meget nøjagtig at køre på. Skal du være den sejeste på banen, så er det et Team Dogz trickløbehjul du skal købe.

Det kan godt være fornuftigt at kigge efter kuglelejer. ABEC-5 er de billige og ABEC-7 er fra de bedre løbehjul, men det bedste er ABEC-9 og ABEC-11. Husk også at kigge efter styrhøjden, så du får et der passer til din højde.