Samsung forventer at sælge 80 millioner Galaxy S8

0

Når det kommer til hvem der har lavet de mest populære smartphones, er der ikke den store tvivl om, at det er amerikanske Apple, der sidder meget tungt på tronen med deres ultra populære iPhones, der i år kan fejre deres 10 års jubilæum, da den første iPhone blev lanceret tilbage i 2007.

Gennem de sidste ti år har der været en del konkurrenter, der gerne har ville byde op til dans, men når man tænker lidt tilbage og kigger på hvad der ligger i lommerne i dag, så er det svært at være uenig i, at Motorola, HTC, Nokia og lignende ikke havde den helt store succes med deres krig.

I dag er der især to spillere, der virkelig formår at være værdige konkurrenter og det er kinesiske Huawei og sydkoreanske Samsung. Sidstnævnte har lidt en tendens til at svinge op og ned i popularitet, men Samsung telefoner indtager telemarkedet i stor stil i øjeblikket ikke mindst på grund af deres Galaxy modeller, der i den grad er værdige iPhone konkurrenter.

Det er kommet frem, at Galaxy S7/S7 Edge er solgt i 55 millioner eksemplarer, hvilket er ganske imponerende tal, men det er intet imod hvad de forventer at sælge af deres nyeste model S8. Her regner den sydkoreanske gigant nemlig at få salgstal omkring 80 millioner eksemplarer. Dermed vil den blive en af de bedste sælgende modeller til dato, selvom der dog stadig er et godt stykke op til kongen i denne sammenhæng.

For selvom Samsung præstere tal der er imponerende, så er det meget langt fra Apples salg af iPhone, 80 millioner eksemplarer er nemlig typisk omkring hvad de sælger – på et kvartal. Så selvom Samsung i den grad vinder i popularitet, så skal der stadig en del mere til, hvis de virkelig vil bide skeer med den amerikanske gigant.

Der er naturligvis den helt store forskel, at hvor Apple kun har deres iPhone, der så kommer i forskellige udgaver så har Samsung og stort set alle andre producenter et mindre arsenal af forskellige modeller, der så igen bliver lavet i forskellige udgaver – så hvor for hver iPhone har Samsung måske 7-10 modeller.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.