Sådan finder du din kommende ejerlejlighed i Aalborg

0

Aalborg har for længst udviklet sig fra en søvnig industriby til en farverig uddannelsesby, der bugner af utroligt rentable boliger og ejerlejligheder

Inden for de sidste par år er Aalborg gået fra at være en gammel industriby til en sand videns- og uddannelsesby, hvis udvikling virker ustoppelig. I takt med at universitetet har haft eksplosivt vokseværk siden dets oprettelse, har byen nydt godt af den tilrejsende ungdom der er kommet til byen for at studere. De gamle industri- og havneområder er blevet omdannet til kontorer og lejligheder, og caféer, restauranter og lignende er skudt op i samme omfang rundt om i byen.

Blandt eksemplerne er Godsbanearealet og Eternitten, der i sin tid udgjorde betydelige dele af byens industri, og som i dag huser studieboliger og kontorer, foruden uddannelsessteder. Tilbud til kulturelle såvel som sportslige interesser er at finde rundt om i hele byen, der trods sin efterhånden høje indbyggertal stadig er let at komme rundt i.

Her er det især det gamle kraftværk Nordkraft, der med sin rå og næsten intimiderende fremtoning rejser sig i bybilledet. I dag er det et af Europas største kulturhuse, og repræsenterer således helt unikt Aalborgs fortid, nutid og fremtid.

Fra bindingsværk til penthouse

På trods af den rivende udvikling er Aalborg stadig en utrolig rentabel by at bo i. Foruden de nyligt opførte boliger på de gamle industriområder er mange af de centrale lejligheder i midtbyen i årenes løb gennemgået moderniseringer og renoveringer, der stadig bevarer deres autentiske detaljer. Det ses mest tydeligt på Vesterbro, hvor de letgenkendelige arbejderboliger fra 30’erne med sine flotte kobberfacader pryder bybilledet.

På Boulevarden, Aalborgs hovedåre, findes de gamle herskabslejligheder, der ligger side om side med byens mest trendy caféer og restauranter. Rundt om i midtbyen kan man også finde nydelige bindingsværkshuse, der stammer fra hvad der virker som svundne tider. Nord for fjorden ligger de helt nybyggede ejerlejligheder, der kan bryste sig både af den flotteste udsigt og ideel beliggenhed. Disse repræsenterer det ypperste inden for boliger i byen.

Der er med andre ord et fantastisk boligmarked for personer, der er på udkig efter ejerlejlighed i Aalborg, uanset om man er til nyt og moderne eller rustikt og autentisk.

Lejligheder til den kræsne køber

Hvis man er på udkig efter en ny lejlighed i Aalborg er der nogle enkelte ting man kan overveje. På trods af at være landets fjerdestørste by er det stadigvæk nemt at komme til og fra byen, både med privat og offentlig transport. Derfor er der både gode muligheder med lejligheder i midtbyen såvel som længere ude, eksempelvis Nørresundby.

Vægter man både central beliggenhed og plads til at boltre sig på er Hasseris et helt oplagt bud. I Vejgaard har man mulighed for at opleve den gamle landsbystemning, på trods af at byen i dag er vokset sammen med resten af Aalborg.

Der er kort sagt utallige muligheder for sin næste bolig i Aalborg, og selv den kræsne køber vil finde sine behov opfyldte efter en kort gennemgang af byens udvalg af ejerlejligheder.

Leave A Reply

Your email address will not be published.