2 trin til mere mening i hverdagen

0

Savner du at føle at din hverdag og dit liv giver dyb mening for dig? Føler du dig af og til som en hamster, der sidder fast i hjulet og ikke kan bryde fri af livets lænker? Hvis du har det sådan, så kan det skyldes at du ikke i tilstrækkelig grad udnytter din egen indflydelse på dit liv, men at det er mennesker og omgivelser omkring dig, der får lov til at bestemme de helt afgørende aspekter af f.eks. dit privatliv, dit arbejdsliv, dine fritids-aktiviteter og dine relationer. Er det noget du oplever, kan du få mere mening i din hverdag ved at øge din egen indflydelse på dine beslutninger.

2 trin til mere mening i hverdagen

Trin 1: Vær ærlig overfor dig selv

Hvis du gerne vil opleve mere mening i din hverdag, skal du starte med at være helt ærlig over for dig selv. Du kan ikke ændre på dit liv, når du går og fortæller dig selv at du er tilfreds, hvis det ikke passer i virkeligheden. Du er derfor nødt til at indrømme over for dig selv, hvis der er nogle aspekter af dit liv som du rent faktisk ikke har det særligt godt med, og gerne vil have lavet om. Det sætter dig i stand til at få et konkret greb om de udfordringer og gøre noget ve dem. Er det noget du ønsker hjælp til, kan du få gavn af terapi København.

Trin 2: Kom i kontakt med dine værdier og mål

Andet trin til at få mere mening i din hverdag handler om at fokusere på de ting, der fylder dig op og giver dig glæde i stedet for de ting, der gør det modsatte. Du skal se dine problemer i øjnene, men hvis du udelukkende fokuserer på dem, risikerer du at miste følingen med det vigtigste: Dit iboende håb og det overordnede mål med dit liv. Dine problemer skal du erkende, men du mister din retning, hvis du lader dem definere hvem du er. Du er ikke dine problemer. Du er så meget andet end det, og hvis du har svært ved at mærke og sætte ord på, hvad det er, kan du få hjælp med en coach København.

Leave A Reply

Your email address will not be published.