Transportbur til hund – Hvilken type er bedst?

0

Transportbure fås i stål, plastik og aluminium. Der er fordele og ulemper ved alle typer.

Stål

Transportbure i stål har den fordel, at de er prismæssigt overkommelige, og så er de normalt meget solide.

Ulempen ved dem er, at de kan rasle lidt under kørslen. Dette problem kan dog løses ved at fastspænde det korrekt.

Plastik

Igen kan man sige, at priserne er en fordel. Bure i slagfast plast er blandt de billigste hundebokse, man kan finde. Det er ligeledes en fordel, at disse bure er meget nemme at bære rundt på, idet de er meget lette.

Desuden kan de fleste deles i to. På denne måde kan man også bruge hundeburets bund som hundeseng.

Ulempen er, at de i nogle tilfælde kan få revner. Dette kan dog undgås med lidt forsigtighed.

Aluminium

Hundebure i aluminium foretrækkes af mange, fordi de er pænere at se på. Desuden har de et godt forhold mellem vægt og styrke. Alu er det metal, som har det bedste vægt/styrke-forhold. Man får ikke problemer med raslen ligesom med stålburene.

Ulempen er burenes priser. Men man kan dog finde dem på tilbud, ligesom der er gode muligheder for at finde brugte hundebure på nettet.

Generelt

Når man leder efter transportbure til hunde og andre hundeartikler, er det en god idé at vælge et par andre produkter. Fx bør man altid have en god bund i buret. Ofte følger de med, når man køber produktet. Et par gode skåle til montering i din hundeboks er også en fordel. Hvis man vil forkæle hunden lidt, er det godt med hundetæpper. Jeg plejer at købe mange ad gangen. For de koster ikke meget, og det er rart altid at have et par tørre tæpper liggende til hunden.

Offline eller online? Mange vil gerne komme et sted, hvor de kan se og føle på produkterne. Men hvis man er ude efter den helt rigtige størrelse og materialer samt pris, så er online handel meget bedre. På nettet kan man altid sammenligne et meget stort antal transportbure. Og chancen for at finde tilbud eller brugte bure er meget, meget større.

Leveringen er ikke det store problem. Ofte får man gratis levering, når man har købt for x antal kroner. Ofte kommer pakken allerede to dage efter. Du har desuden returret, når du handler på nettet. Så hvis du skulle fortryde, har du mulighed for at få pengene tilbage ved din handel.

Læs mere:
Transportbur til hund

Leave A Reply

Your email address will not be published.